Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atamam yapıldı ama yaşadığım şehre tayin isteyebilir miyim?

Esra52

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben ığdır kredi yurtlar kurumuna santral memuru olarak atandım . Yaşadığım şehir e gitmek için dilekçe yazacağım. Nasıl bir yol izlemem gerek ne yapmaliyim?

Ben Nisan ataması yla atanmıştim diğeri yle ilgili bir bilgim yok

Devlet memurlarının yer değiştirme suretiyle atamaları hakkinda yönetmeliğin ek-3 maddesi geregi yer değiştirme talebinde bulunabilirsiniz. Ancak yönetmelik aday memurları kapsamıyor.Adaylığınız kaldırdıktan sonra talepte bulunabilirsiniz.

Aday memurlarinda bu haktan yararlanacağı çok defa belirtildi kısıtlayıcı hükümlere tabi olmaksızın denerek

O kuruma göre değişiyor
İstersen bir araştır

Üniversite ve belediye Leri diyor sorun olacak. gençlik ve Spor bakanlığına bağlı kyk okuduğum da beklemem gerektiği yazmıyor

Esra52 Hayırlı olsun. Adaylık sürecinin bitmesini beklemeden tayin isteyebilirsiniz. Dilekçede engel durumunuzu belirterek yaşadığınız yere isteyebilirsiniz. Rahat olun. Herhangi bir problem çıkartamazlar size.

..

msait19

İstemsizce tedirgin oluyor insan samsun nere ığdır nere ulaşım çok sıkıntılı özellikle de bizler için. Müdüre başladığm gün niyetimi belirttim pazartesi yazcaz ama samsun boş kadro yok derse ne yapabilirim onu bilmiyorum

Esra52 boş kadro yok deyip başlarından savamazlar. Siz dilekçenizi yazın. Raporunuzu ekte sunun. Vermek zorundalar. Onlara da deyin engellilerin işe başlamadan tayin isteme hakkı var diye. Bilmiyor olabilirler. Baktınız gıcıklık yapıyorlar dilekçenizi tekrar belirtin. Yasal tayin olan hakkınızın belirtildiği maddeyi de dilekçede belirtin. Engelli raporunuzu yine ekte sunun. Vermek zorundalar.

...

stelios

Nisanda atandım evrakları gönderdim Ankara ya .Eylül 16 da başladım çalışmaya

bende şırnaka nisanda atandım saglık bakanlıgı daha çagırmadılar hayırlı olsun

atandığınız yere gitmeden kuruma dilekçe yazıp tayin işi halledilmiyor muydu ?

Üst Alt