Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ataması yapılan ama sonradan alınan raporun %40'ın altına düşmesi sorun oluşturur mu?

Majesta1994

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler benim kardesim kirikkale hemsirelige atandi tekrar kurul raporu istediler ve kurul %40 in altinda rapor vermis atama iptal olurmu olursa ne yapmaliyiz vede tekrar puanini kullana bilirmi baska atama icin simdiden tesekur ederim

Çok merak ettiğim bir konu bnm de. Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

normalde başladıktan sonra raporda azalma olursa normal memur olarak devam ediliyormuş ama şu atama aşamasında ne olur bilmiyorum

İşe başlatılmadı ise atamanın iptal olacağını düşünüyorum. (sizin adınıza üzüldüm) puanıda tekrar kullanamaz

Kazanılan hak geri alınamaz diye biliyorum devlette. Düz memur olarak devam etmesi gerekir son durum nedir bende merak ettim?

Rapor Sürelimiydi Süresizmiydi süreliyse süresi bitmişse yenileme isteye bilirler süreli olduğu halde yenileme istemişse kabul etmeyecektiniz hukuki yollardan olumlu sonuç alırsınız. süresiz ise raporunuz bunu değiştirin diyemezdi tabi nufus cüzdanı gibi 12 15 yaş fotosu olursa yenilenmesi gerek raporunuz çocukluk raporuysa değişmesini isteye bilirler. Atama söz konusu ÖSYM gerekli usullere göre başvuruyu eksiksiz kabul etmiş memurluğa hak kazanmış kuruma kalan görev verilir raporunuz yüzde kaç ise dosyanıza engelli memur yüzde 40 engelli memur yazar atamanı iptal edemez. Kurumlarda engelli memur diye pek bişey yok atam yöntemi engelli sınavı sadece iş aynı ünvan 657 tabi memur rapor oranının faydası vergi muafeti maaşınıza yansıtılır tek fark bu raporun kurumlar için.

Atama ne zaman oldu? Neden rapor istediler ki?
çalışma esnasında istenen rapor da, düşme olursa hak kaybı olmaz.fakat evrak tesliminde yeni rapor istenirse, raporun oranı düşük çıkarsa atama iptal olabilir.

Arkadaşlar slm ben 2018 nisan ayında İzmir adliyesine atamam yapıldı ama İzmir'de çalışmakta olan yıldız hanım bilmişlik yaslayarak benim %63 lük sürekli çalışabilir yazmasına rağmen raporumu kabul etmedi istihdam yazması şart diyerek raporu yenilememi söyledi ve mecburen raporu yeniledim ve ropor 23 düştü ve itiraz ederek tekrar heyet raporuna baş vurdum ordanda 30 aldım ve atamam durduruldu.ben hiç vakit kaybetmeden dava açtım ve adli tıp için başvuru yaptık ve halla beklemedeyim adlı tıp için gün sayıyorum.siz siz olun raporu yenilemeyin çünkü Ankara Adalet bakanlığı çalışabilir yazması yeterli dedi ben yanlış yaptım yıldız hanıma inandım Allah belasını versin inşallah

Üst Alt