Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ataması yapılan engelli memurların yasal hakları?

fringe

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar ben ve birçok arkadaşın ataması yapıldı.
ilk defa memur olarak atandık ve hiç bir şey bilmiyoruz.
burada bu konulara hakim arkadaşlar olduğunu biliyoruz.Bu noktada,yasal mevzuat gereği,atanan engelli memurların yasal hakları nelerdir? ( güncel bilgiler )

bu bilgileri özet olarak paylaşa bilirseniz,bizde çıktısını alır her daim yanımızda bulundururuz.
ben İnternet ten aradım ama bulduğum sonuçlar sanırım güncel değil..

bilginize.

teşekkürler Plumeria,
ben aslında şeyi öğrenmek istiyorum,
mesela bize nöbet yazabilirleri v.s gibi yasal mevzuatı..hani engellilerin durumu belirlenmiş mi kanunda.

Adliyede normalde nöbet var ama bana yok sorduğumda nöbette olduğunda Savcıyla irtibatta olacaksın ve telefon vs bakmalısın senin yapabileceğin bir iş yok o yüzden nöbetle alakalı kişiler nöbet tutuyor herkes değil dediler.
Ve genelde memur zabıt katibi vs değil Belediye Personelinden yada sözleşmeli personelden nöbette olan oluyor.

fringe engelli memura nobet yazilmiyor demisti amirim, nobet konusunu sormustum bende ona. Ama nobet tutanlar oluyor. Bana simdilik yazilmiyor. Ileriki zamanlarda yazilir mi bilmiyorum. Bende adliyedeyim

Peki digelim ki atandigimiz halde ise girerken evrakta sorun cikti buna itiraz edebiliomuyuz

Üst Alt