Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanabilmek için matematikten kaç net yapmalıyız?

bipohakan

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
e kpss de matematik neti kaç olmalı benim mat pek ii değilde bende umutsuzum özel sektör işe almak istemiyor ...

Ben de matematik pek yapamiom ama ben ingilizce ogretmeniyim genel de bizim bolum yapamiyor zaten

ben de pek güvenmiyorum kendime matematikte yaw. 3 anca yaparım. 5 olursa tamam kazandım derim :D

Bende tam tersi matematik 15 net ful doğru tarih coğrafya yok bende

Matematiği olmayanlar diğerlerinden full çekmeye gayret etsin, sallayım tutar belki diye de düşünmeyin 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor, bilmediğinizi boş bırakın ve olabildiği kadar fazla doğru yapmaya çalışın.

Ortaöğretim (lise) mezunuyum 2018 ekpss sınavına gireceğim sizce en az kaç almam lazım bir de atamalar 2 yılda kaç kere oluyor bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ??

kürşat12

80 ve üzeri alırsanız iyi olur 90 ve üzeri alırsanız daha iyi olur, atanabilmek için ne kadar yüksek puan alırsanız atanma şansınız da o kadar fazla olur. Alacağınız puan 4 yıl geçerli, yılda 1 tercih hakkınız olur iki yılda da iki hakkınız olacak.

2018 Ekpss Matematik

2018 Ekpss'de matematiğe hiç dokunmayan var mı?Bu durum ciddi bir dezavantaj mıdır sizce??

çok buyuk dezavantaj ben genel kültürü fule yakın yaptım mattan 8-9 soru yaptım cevaplarından emınım o halde korkuyorum türkçem çok kötü geçtı ama emınde degılım

Kısmet.. Takma kafana lütfen olacağına varır ben zerre çalışmadım ha matematik full ama diğerleri berbat... Gk 12 boşum var Türkçeden sanıyorum 8e yakın yanlışım vardır.

Ama bilmiyorum bunlar yanlış bilgilerde olabilir sadece kendini başkalarıyla kıyaslama demek istedim

Üst Alt