Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Matematiği olmayanlar diğerlerinden full çekmeye gayret etsin, sallayım tutar belki diye de düşünmeyin 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor, bilmediğinizi boş bırakın ve olabildiği kadar fazla doğru yapmaya çalışın.
Ortaöğretim (lise) mezunuyum 2018 ekpss sınavına gireceğim sizce en az kaç almam lazım bir de atamalar 2 yılda kaç kere oluyor bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ??
80 ve üzeri alırsanız iyi olur 90 ve üzeri alırsanız daha iyi olur, atanabilmek için ne kadar yüksek puan alırsanız atanma şansınız da o kadar fazla olur. Alacağınız puan 4 yıl geçerli, yılda 1 tercih hakkınız olur iki yılda da iki hakkınız olacak.
çok buyuk dezavantaj ben genel kültürü fule yakın yaptım mattan 8-9 soru yaptım cevaplarından emınım o halde korkuyorum türkçem çok kötü geçtı ama emınde degılım
Kısmet.. Takma kafana lütfen olacağına varır ben zerre çalışmadım ha matematik full ama diğerleri berbat... Gk 12 boşum var Türkçeden sanıyorum 8e yakın yanlışım vardır.
Ama bilmiyorum bunlar yanlış bilgilerde olabilir sadece kendini başkalarıyla kıyaslama demek istedim