Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamayan öğretmenler için memurluk alımı ne zaman yapılır?

Physicist

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Atanamayan ogretmeler icin memurluk alimi ne zman yapilacak bilgisi olan varmi ve memurluktan sonra tekrar ogretmenlige gecis mumkunmu

Öğretmenliğe geniş yapılabiliyor. Memur olarak atama da mümkün diye biliyorum.

arkadaşlar veteriner hekimim memur olarak atandım eger hangı puanınız ıle atandıysanız o puanı tek sefer kullanabılıyorsunuz sımdı memur olarak atanayım subatta (temsili tarih) ogretmen alımı var ona gecerım denılmıyor maalesef tercıh yapacaksanız buna da dıkkat edın

Vetzey hocam yani dediginize gore 2020 de girecegimiz sınavın puaniyla anca ogretmenlige gecis yapabiliriz birde memurluk atamalari ne zaman olur acaba

Physicist evet aynen öyle kasım aralık gıbı olur ve memur olsada branş olarak alması temennım ıns hepsını memur almaz

vicdan lütfen ya bizden sadece 1 kişi aldılar siz 1000 diyorsunuz tartışmayacağım inş herkes atanır

vet zey benim o belirttigim ogretmelere ayrilmasini istediğim kontenjan miktari tabiki herkesin atanmasini hepimiz istiyoruz neticede bu cileyi herkes cekiyor

onlar için özel alım yok
aralıkta toplu alım var

@Physicist
toplam 2500 kadro verilecek lise önlisans lisans olarak bunu giren sayısınaoranlayacaklar en çok kadroyu lise alır sonra önlisens sonra lisans hep böyle olmuştır

2012 2014 yıllarından sonra en fazla alımlar hep lisansa yapıldı ve böyle olmalıda neden dersenız toplum nasıl olsa ılkogretım atanıyor dıye lısans egıtımıne tesfık edılmez düşüncem su kı yıne lısans alımı fazla olur ama 2500 un 800 900 cıvarı lısans olur dıgerlerı de aralarında paylaşılır

ben 2014 puanımla 2015 aralıkta atandım ve o zamandan berı takıp ederek bunu soylledım tamamen kendı dusuncemdır

vet zey

geçen seneki alımlarda en çok lise aldılar giren sayısı çok olunca alımda çok oluyor.
birçok kişi engeli yüzünden okuyamıyor

Engelli öğretmenlik başvurusundan yine haberim olmadı...

Üst Alt