Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamayan ziraat, gıda, su ürünleri mühendisleri ve veterinerler

poseydoon

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.Bundan önce Ziraat-Gıda-Su Ürünleri Müh. ilgili bir başlık açmıştım.Bu sayede toplamda 68 arkadaşımıza ulaştık ve bunların büyük çoğunluğu çok şükür yerleşti.şuan geriye çok az arkadaşımız kaldı.bizim amacımız eylülde yapılacak ek yerleştirmelerde bakanlığa baskı yapıp geriye kalan bu arkadaşlarımızında yerleşmesini sağlamak.şimdi bizde isimleri olan arkadaşlar dışında kimse var mı bunun bilmemiz gerekiyor.çevresinde bu bölümde okuyan ve ömss sınavında yerleşemeyen arkadaşlar var mı? , varsa bunların sayfamıza yönlendirilmesi bu arkadaşların yararına olacağının kanısındayım.desteklerinizi bekliyorum

merhaba,
ben peyzaj mimarıyım ve atanamadım. bu konuda da yardımlarınız olur mu acaba, bu alımda sadece 2 kadro vermişlerdi. Açıkta kalan veteriner kadrolarından bi kısmı sanırım ziraat müh. alımı ile doldurulur, umarım benim bölümümden de alım olur bu konuda destekleriniz olursa çok mutlu olacağım.

kidney;

Hocam zaten sizler için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.umarım olumlu gelişmeler olacak

Teşekkür ederim,
Dediğiniz gibi umarım olumlu gelişmeler olur. İnanın yerleşen mühendisleri görünce umutlanıyorum, inşallah peyzaj kadrosuna bu alımda biraz daha yer verirlerde bizlerede nasip olur, emekleriniz için çok teşekkürler. Allah emeği geçen herkesten razı olsun ve yardımcımız olsun.

Merhaba,
Ben su ürünleri mühendisiyim.Özel bir şirkette çalışıyorum.Kendi mesleğimden çok daha farklı bir meslek icra etmekteyim.Fakat özel sektörde şartlar bildiğiniz üzere çok olumlu değil.Kendi mesleğimi devlet bünyesinde icra etmeyi çok isterim.Kadro genişliği ve çalışma alanları hakkındada donanımlı bilgiye sahip olmadığımı düşünüyorum.Bu konuda güncel bilgiler verip, bizi ilgilendiren gelişmelerden haberdar edebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

kaceranlee;

Merhaba,
Ben memur olarak ilk defa atandım.O yüzden şuan için güncel bilgi veremiyorum.Ama eminim şuan çalışan arkadaşlar vardı ve bu başlığı görüp okudukların bize bu konuda yardımcı olacaklardır

Merhaba ben de atanamayan zır. müh.lerindenim , sadece 1 yer yazdım o da gelmedi 70 le atanamadım,uzak yerler yazamayınca açıkta kalabiliyoruz.Ek atama olur mu ondanda umutlu değilim,2. atama kalan kadrolarla tekrar sunulursa zaten açık kalmadı :(

merhaba
emin olun geriye kalanların hepsi atanacak.atandığınızda buraya yazarsınız :) az sabredin

burası mühendisler platformu biliyorum ama ben de gıdacıyım ve benm branştan alım olmadı maalesef
:( gıda teknikeri çok alındı ama kodlarda benm mezun olduğum alan olmadığından 3001 yazdım ve olmadı:(hepimiz hakkında hayırlı olur inşallah

herkese merhaba, semsav hangi ildesin nereyi tercih etmiştin bir liste yapıp atanamayan arkadaşları yazıyoruz. bende atanamadım puanım 56 ziraat müh. ankaralıyımbayramdan sonra kısmet olursa bakanlığı ziyaret etmek istiyorum bana illerinizi yazarsanız sevinirim bana mailde atabilirsiniz mrvdrl@hotmail.com sağlıkla kalın

günaydın,
arkadaşlar eğer tanıdığınız ziraat, gıda ve su ürünleri müh. varsa lütfen söyleyin aramıza katılmasın.
bakanlık iki ay sabretmemizi söylemiş sizlerinde bilgisi olsun.

aramıza katılmasın derken?:confused:
2 ay mı? ha zaten ekim demişlerdi o da kasımı bulur biz yerleştik diyene kadar 2013 olur... yani 1-2 ay dedikleri aslında 4 ay:mad:

Merhaba 2.atamayı bekleyen kaç su ürünleri mühendisi kaç meslaktasim var

merhabalar.su mühendisi olarak değilde diğer mühendisler dahil ortalama bir sayı var size mesaj attım ordan bakarsanız daha açıklayıcı olur.iyi çalışmalar

2014 kpss sınavına giren mühendisler için de böyle bir alım olacak mı bilen var mı??????

merhaba
bende atanamamış bir ziraat mühendisiyim raporumu yeni aldım ekpss 2016 ya gireceğim böyle bir başlık açtığınız için teşekkürler. çalışmalarınız devam ediyormu acaba ??

bende atanmamış ziraat mühendisiyim 2018 ekpss için grup watsaptan açmayı düşünüyorum inşallah herkese faydalı olurum

bende elektrik-elektronik teknisyeniyim atanamadım ne olacak bizim sonumuz batsın bu dünyaa.... :( :( :(

Üst Alt