Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanamazsak mutlaka ki bir hayal kırıklığı olacak. Ancak...

srhtslymn

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Atanacak olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum. Peki ya atanamayacaklar?
Ben özel şirkette çalışıyorum, üstelik Türkiye'nin önde gelen teknoloji firmalarından birinde personelim. Özel şirket babanızın dükkanı gibi istediğinizi yapabileceğiniz, kendi şartlarınıza göre ayak uydurabileceğiniz bir yer değil. Babanızın oğlu olmadığından mutlaka ki sorunlar yaşayacaksınız. Ancak dünyanın kötü gidişatınıda göz önüne aldığımızda memurluk olmuyorsa özel şirketlere girebilmek adına işkur binalarında iş aramaktan çekinmeyelim.
Memurluk herşey mi? Hayır herşey değil. Evet şartları özel şirketlerin katı kurallarına ve acımasız tutumlarına göre bin kat iyidir ancak memurluğa seçilememekte dünyanın sonu değil. Hayat devam ediyor ve devam edecek...
Umarım herkesin gönlüne göre bir atama olur ve herkes istediği sonucu alır. Bu mümkün değil ancak temennim bu yönde. :) Herkese bol şans diliyorum.
Unutmayın bu süreç dünyanın sonu değil. Önünüze daha bir çok tercih çıkacak.. Bu süreç sizin bir tecrübeniz olacak mutlaka. Şansınız olacak belki ve belki de memurluktan daha iyi bir konum olacak gelecekteki yeriniz...
Selametle :)

ne dediysen baştan sona haklısın kendi adıma çok şükür bir işim var özel sektörde çalışıyorum hiç bir sıkıntım yok şuan ama devlet kapısı gibi olmayacağına eminim en azından bunca yıldır çalışıyorum daha bir gün rapor almadım senelik izinlerimi neredeyse hiç kullanamadım hep bir engel çıktı ve emin olunki diyemiyorsun yok benim böyle böyle tatil planım var diye gerçekten abim gözüyle baktığım gibi bir müdürüm var bütün bunlara ragmen belkide çok az şansım olmasına ragmen yinede bir umut var içimde acaba diye ama olmazsa dünyanın sonu değil herkezin gönlüne göre olur inşallah

Gerçekten çok güzel yazmışsın, evet dünyanın sonu değil, Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar, inşallah herkese hayırlı kapılar açar :)

Amin İnşallah Dualar birbirimize ... her şeyin hayırlısını nasip etsin rabbim Amin

Memurluk elbette ki hayattaki tek iş umudumuz değil, belki de karşımıza öyle güzel imkanlar çıkacak ki "iyi ki de o uzak kentlerden birine atanamamışım" diyeceğiz. Kamuda çalışmak rahat, özelde çalışmak zor gibi bir algı var maalesef. Tabii ki de imkanları daha olumlu bizim açımızdan ama işsiz olmaktan çok daha iyi... Ben kendimce umutluyum atanacağıma dair, inşallah da hayal kırıklığı yaşamam. Mezun olalı yıllar oluyor, iş yok, işveren tecrübe ister o da bende yok :( Ama Rabbimden hayırlısını diliyorum, eğer ki nasibimde atanmak yoksa ne kadar ağlasak, üzülsek boş... Ben ne insanlar tanıyorum sırf memur olmak için özel sektörden gelen yüksek maaşlı işleri geri çevirip ille de memur olacağım mantığında... Herkes için hayırlısı olsun.

Üst Alt