Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanan arkadaşlara atanma yeri en yakın adreslere mi verildi?

Altruder

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, tercihlerimiz arasında merkez taşra ve tüm ilçeler seçenekleri vardı. Atanma sonucunda adresinize en yakın yere mi atandınız? Merkez taşra ne demek ve tüm ilçeler ve merkez taşra arasındaki fark nedir? Atananları tebrik ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.

ankara dışındaki tüm bakanlıklar taşra diye geçer pek üstünde durulcak bişi deil. şehir merkeziyse en merkezi semti olabileceği gibi diğer merkez ilçelerde olur. tüm ilçelerde ise o şehrin merkezine atanabileceğiniz gibi ücra köşelerdeki uzak gelişmemiş ortamı falan olmayan ilçelere de atanabilirsiniz genel de öyle olur. engelli olduğumuz için yakınımızdaki yere atanma olasılığı da var hatta size soruyorlarmış diye duydum

657 lisans 4001 ortak branşla memur olarak atanan engellilerin görevde yükselme ve ünvan değiştirmeleri nasıl oluyor ? Bu konuda da detaylı bilgi verirmisiniz ?

Çalışmaya başlayan var mi ki? Ben khk'ya atandim müracaat son tarihi 17 ekim. Kasimda belli olur dediler

maliyeden haber yok daha, belki bu hafta çıkar evraklar ama bayramdan sonra anca başlarız 2 haftada evraklar için süre veriliyormuş dediğiniz gibi 17 ekimi bulur kasımda başlar.

Üst Alt