Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandığım halde gitmezsem ne olur?

lordy

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bir sey sormak istiyorum lisans mezunuyum tercihte kararsızım eğer tercih yapıp gelirse ki bulunduğum ilde tercih edebileceğim bir yer yok ne yazık ki örneğin gitmek istemezsem rapor vs ne deneyebilirim ayrıca kpss yede girdim oda iç acıcı değil ama onu da beklemek istiyorum lütfen yardımcı olun yani tercih yaptım bir yer geldi ama benim oraya gitmem çok zor o zaman ne yapmamı önerirsiniz çok önemli cvplarsanız çok sevinirim.:confused:

Ataman çıkar ve sen gitmezsen, 2 yıl boyunca yapılan yerleştirmelerde tercihte bulunamazsın, ancak 2014 ÖMSS sınavına girer, aldığın yeni puanınla tercih yapabilirsin. Kılavuzda yazıyor.

gitmezsen tercihlerin iptal olur 2 sene tercih yapamazsın tercih hakkın yanar keşke yazmasaydın gidemeyeceğin yeri yada hiç tercih yapmasaydın::(

daha henüz tercih yapmadım da sunu söylüyorum atanırsam kpss yanar mı o zaman

sebboy;
söyle diyim atandım bulunduğum ile geçis imkanı nasıl sağlanabilir.

lordy;
sence diğer yerleştirmeyi beklemelimiyim yoksa pişman olurmuyum ya :confused:

kpss yanmaz benim tavsiyem gidemeyecegin yeri yazma omss puanin yanar kilavuzu okursan orda acikca yaziyor

lordy bence ömssde yazabileceğin istediğin yerler varsa yaz atandıktan sonra gidebiliceksen yaz ve atanıpta gidemeyeceğin yerleri yazma sakın gerekirse tercih yapma kpssyi bekle önlisansamı giricen lisansamı bilmiyorumda orda şansını dene bence

sebboy;
işte ikilemin ortasındayım atansam bir şekilde geciktirme yapma sansım da yok değil mi mesela rapor gibi o da baslamadan olmaz. galiba:(

gecis isine gelince once asaletinin tastiklenmesi lazim buda bazi kurumlarda 1 yil bazi kurumlarda 2 yilmis sonra tayin istersin tabi belediye ve universiterde boyle bir sansin yok

hsahsa;

umutlar baska bahara kaldı desenize 1. yerleştirme de gidemiyorum 2incininde ki zannetmiyorum olacağını atanacağım yere gidemem kendi ilim olmassa peki 1 de olmayan yerler 2. nci yerleştirmede olabilirmi yoksa 2. yerleştirme ek yerleştirme şeklinde mi olur boş yerler için

bölümün nedir ? ikinci atama olacak gibi 20 bin engelli alımı için maliye bakanlıgından onay çıkmış

hsahsa;

elektrik elektronik müh.

ikinci yerleştirmede benzer kontenjamlar benzer illere açılacaktır gitmeyeceğin yeri yazma
1) puanını yakma
2) senin yazıp gitmeyeceğin yerlere gidip çalışmak isteyen bir dürü arkadaş var onlarında hakkına girme
bol şans.

_sevda_;

gitmek isterdim ama sağlık sorunlarım var

hep istanbulu tercih ettim. son olarak sinop merkezi. tutarsa paşa paşa gidecez artık :)

lordy;

geçmiş olsun hepimizde benzer durumlar var sağlık durumun o görevi yapmana engel olacak düzeydeyse hem sağlığına biraz olsun fiziken ruhen kavuşana kadar tercih yapma 2. tercihleri bekle kpss de senin için iyi olabilir gidebilirim diyosan gelme ihtimali varsada değerlendir tabiki benim demek istediğim o veya bu sebepten dolayı gelipte gidemeyeceğin kadroları yazmaki gidebilenler yazsın

hakkında hayırlısı olsun bence ikinci tercihlerde mühendis alımı olacak ama elagıza açılırmı bilinmez bu arada bende muhendisim

bence sen boşuna tercih yapma lord gidemeyeceksen diğer arkadaşlarınında önünü kaparsin bnce (önlisans ben)

hsahsa;
hangi bölüm tercih yaptınmı hakkından hayırlısı tabii en basta

sebboy;
zaten istesen de olmaz lisansım ben hayırlı olsun tercih yapanlara

hsahsa;

son bütçe açıklamasında hiç öyle demiyordu ama. kamuda vanaları kısmamız lazım gibi bir cümle duydum bizzat bakanın ağzından :)

lordy
gitsen bile sağlık sorunları nedeniyle ailenle beraber kalman gerektiğini sağlık kurulu raporuyla ispat edersen seni ailenin bulunduğu şehre atarlar

Alulu12;

gerçekten böyle bir sey mümkünmü

zaten istesen de olmaz lisansım ben hayırlı olsun tercih yapanlara bu nedemekti lordy anlamadımda özür

sebnboy;

n yerine m olacak dostum anlarsın simdi istesem de:eek:

Gitmek istemedğiniz yerleri yazmayınız bence diğer oaraya gimek isteyenlere engel olmuş oluyorsunuz..

içim içimi kemiriyor ya 2 saat kaldı yani tercih yapsam diyorum ama ama işte belki de 2 nci yerleştirmede benim alanımda belki hiç alım da olmayacak :'(

Lord bence ikinci tercihleri bekle ozaman belki senin bölümün ve istediğin yerde kontenjanlar açılır gidersin tercih yaparsın bnce iyi düşün bunu

hsahsa;
yapmadım kısmet diğer sefere artık

sebboy;
daha yapmadım kısmetse 2012/2 ye kaldı

Üst Alt