Merhaba arkadaşlar,yaşım 31...8 yaşında yapılan yanlış enjeksiyon sonucu sol ayagimda düşüklük mevcut.yillardir uğraş veriyorum memuriyete atanmak için.en sonunda bir kamu kurumuna temizlik personeli olarak atamam yapıldı,kuruma ise başlayis icin gerekli evrak vs tedarikini yaptim sağlık raporu istediler onuda aldim,ama sağlık raporundaki karara söyle bir not düşmüş heyet---"uzun süre ayakta kalmamak kaydiyla calisir "---arkadaslar kurum bunu kabul etmedi,itiraz ettim hakem hastaneye sevk ettiler hakem hastane -- mevcut durumuyla çalışmasında sakınca yoktur--raporu verdi.Ama kurum bu seferde kendileri başka bir hastaneye raporları incelemeye göndereceğiz diyorlar.böyle bir yetkileri varmi?Hakem hastane kararı kesin değilmi,başka bir hastane bunu bozabilir mi?Bu arada ayakta durmakta sıkıntım yok.zaten 8 yıldır ozel sektorde temizlik isindeyim.Engel oranım yüzde 38 veriyorlar,bana engelli raporuda vermiyorlar ki engelli kadrolarada giremiyorum,saglamda değilsin diyorlar,ne yapacağımı sasirdim