Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandığım kurum cuma gününe kadar yeni rapor istiyor. Rapor alamazsam ne olur?

vedat47

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar dun itibarı ile atandigim kurum beni aradı ve yeni sağlık raporu istediler onlara verdiğim sağlık raporu orjinal değildi hastaneden asli gibidir kaseledim aslını ben kaybetim cumaya kadar alamazsam ataman tehlikeye düşer falan dediler birde hemen hasteneye başvuru yaptım nöroloji %20 %5 % 5 yazdı eski raporum %63 yeni rapor ne olur birde doktorun verdiği oran neye gore kardeşime %48 vermişler ne olur çok acil yardım edin

merhaba vedat hastaneden asli gibidir kaseli raporu git noterdeb onaylat ver krumuna sıkıntı olmaz

Notere onaylatıp ver kardeşim sende fotokopisini. Raporun aslını nasıl kaybedersin neyse hastaneden alırsın raporunu geçmiş olsun sorun çıkartmazlar korkma.Hastneye dilekçe yazıp ver onlara öyle belki çabuk hallolur işin.

çok basit git bi kaşeciye aslı gibidir kaşesi yapması 1 gün sürmez ki bi çoğunda vardır onu bas git notere durumu analt dilen kopyasını noter onayı yapsın :) ondan sonra elindeki aslı gibidir kaşelisini at noter onaylısınıda renkli fotokopiyle çoğalt :)

veya git raporu aldığın hastahaneye aslı gibidir kaşesi istediğini söle arşivden senin aldığın raporu çıkarırlar çok basit bi işlem... biraz dilenicen mecburen iş yapmayı sevmez bizim milletimiz..

hastaneden aldığın raporunda aslı gibidir var dion
eğer o raporda aslı gibid,ir varsa git notere göster ve raporunu onaylat bu kadar basit

Üst Alt