Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandıktan 6 ay sonra tayin hakkı doğar mı?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Herkese huzurlu ve sağlıklı günler dilerim öncelikle..
Nissan 2016 da yapılan EKPSS ile atanan Tıbbi sekreterler 6 ay çalıştıktan sonra tayin isteyebilirler mi yani 6 aydan sonra tayin hakkı var mı.. ?
...teşekkürler...:confused:

aday memurluk süresi 1 yıldan az 2 yıldan fazla olmaz ibaresi var kanunda bu duruma göre çok zor

Max. 16-18 ay sonra tayin alabilirsin Tabi asalet sınavları fln olman gerek.

ARKADAŞLAR asaletin tastik olmasına gerek yok isteyin çıkar

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 3. Bölüm :Adaylık
Madde 54. Aday olarak atanmış devlet memurunun adaylık süresi bir yıldan az iki yıldan çok olamaz ve bu süre içresinde aday memurun başka kurumlara nakli yapılmaz hükmü yer almaktadır. Bazı kurumlar bu konuda daha esnek davranabildiği gibi bazı kurumlar bu hüküm çerçevesine adaylık süresince tayin gerçekleştirememektedir.

Sağlık Bakanlığı'nın 2018 tayin dönemleri ne zaman?

Arkadaşlar öncelikle herkese huzurlu,sağlıklı mutu günler diliyorum..
Tıbbi Sekreter aday memurum şimdi..10 ay oldu..başlangıç nisan 2017 bitiş nisan 2018 aday memurluk..Buna göre ne zaman ve nasıl tayin isteyebilirim,istesem olma şansımız varmı ?
Sağlık Bakanlığının nisan ayında tayini var mı ?

........teşekkürler..........

Nisanda adaylığın bitsin dilekçe ile tayinini iste gidersin inşallah. Adaylık kalkmadan sağlık bakanlığı tayin hakkı vermiyor(çok özel bir durumun yoksa tabi)

ferit1011

Bilgi için teşekkür ediyorum..ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah :)

ALLAH kimseyi yatağa düşürüpte kapıya baktırmasın...Herkese öncelikle huzurlu ve sağlıklı günler dilerim.
Arkadaşlar Sağlık Bakanlığı 2018 Yılı tayin dönemi ne zaman,hangi ay ??
Ben Tıbbi Sekreter aday memurum..İnşallah gelecek Nisan ayında adaylık bitiyor..Ortopedik engelliyim..Tayin nasıl isteyebiliriz engelli olarak ??

...teşekkürler...

Sağlık bakanlığı tayin konusu çok rahat geçiş yapa bilirsiniz gitmek istediğiniz yere adaylığınızın kalkmasını neden bekliyorsunuz. Belediye üniversite bunlar için tayin sıkıntılı diğer kurumlarda sıkkıntı şöyle gitmek istediğin kurumlardan kendine yer bul ama sizin sağlık bakanlığı kurumlar birbiri arasında geçiş yapılır engel durumunuzdan dolayı müracaat edin beklemenizi kim söyledi

Sayın suat65 öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum..çalışmakta olduğum hastanedekilere sorduğumda OHAL den dolayı adaylığınızın kalkmasını beklemeniz gerek..aslında bu konuda tam bilgi sahibi olan yok diyebilirim..

....tekrar teşekkürler...

Ohalle memurum tayiniyle alakası yok mevzuatı önlerine sun bimere yaz hakkını yiyorlar benim üniversite çakılı ama sağlık sizde geçiş var siz tayin maddesiyle dilekçenizi raporunuzu önlerine sunun verilen cevapla eğer olumsuz ise bimere yazın sonucunu olumlu alabilirsin

Memur hemen BİMER'e yazamaz. Önce resmi dilekçeli başvurunuzu yapın red gelirse bu yollara başvurursunuz. Artık siz memursunuz. BİMER üst amiri hatta kurumu çiğnemek demek.

SARUHAN BEY
adaylığınız kalkınca dilerseniz bana bildirin dilekçe yazar size detaylı bilgi vereceğim dilekçe örneği yazıp size ekinde raporun aslı gıbıdır ekine ekleyip sağlık sorunlarımda dolayı tayin istiyorum diye zamanı gelince konuşuruz ayrıca tayınız rahat çıkar sıkıntı yok

adaylığınız bitmeden de tayin olunur tabi özel mazeretler varsa... sizler adaylığınız bitsin işlem yapmanız daha mantıklı

suat65

Şifahen sormuş dilekçe ile yazılmamış. Dilekçe yazmadan verilen her yanıt yok hükmündedir. Hatta bazıları başıma iş çıkmasın diye bu şekilde demiş olabilir. Bu tiplerden bol miktarda var.

Son tahlilde idari başvurular yazılı olmak zorundadır. Bir işlemi ya da eylemi durdurmak, yapılmamasını istemek ya da yapmak üzerinedir. Sözlü bildirimler idari başvuru evsafında yer alamazlar.

Bu konuyu ben de çok merak ediyorum. Göreve başlamadan önce tayin isteme hakkımız var mı ? İstersekte kurumla sıkıntı yaşar mıyız ?

engelli memurlar adaylığı kalkmadan tayin olabilir.

Engelli Mazeret Tayini ???

ALLAH U TEALA öncelikle herkese huzurlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah..

Size bir sorum olacak arkadaşlar ; Engelli mazeret tayininin belirli bir süresi var mı ve mazeret tayini isterken hazırlanacak evraklar nelerdir . ?

( Çalıştığım işyerindeki arkadaşlara sorduğumda net bir cevap alamıyorum bu yüzden burda dile getirmek istedim. )

şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
.... hastanesi başhekimliğine
... tarihinden itibaren hastanenizde ... %.. raporla engelli kadrosunda çalışmaktayım. Yer değiştirme ve atama yönetmeliğinin ilgili maddesinde engellilik mazeretine bağlı yer değişikliğine göre ... ilinde görevlendirilmek istiyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim.

diye bir dilekçe yazıyorsunuz. Ekine raporunuzu koyuyorsunuz, aslı olmasına grek yok. (sağlık mazereti sebebi yazarsanız işiniz daha uzun sürebilir farklı bir işlemdir)
Sonra dilekçeyi takip ediyorsunuz. Kendim OHAL de tayin aldım. Ohal de aday olup henüz işe başlamamışken dilekçe verip atandığı yerde değil yaşadığı ilde göreve başlayan arkadaşlarım var.

Gerçekten adım atıp bir başlayın, gelecek cevaba göre hareket edilir. Sağlık Bakanlığı er geç tayin veriyor.

Üst Alt