Sözlü Mülakatlara Yürütmeyi Durdurma Kararı Uygulatılabilir Mi?
Merhaba, bildiğiniz gibi gerek Sağlık Bakanlığı, gerek Milli Eğitim Bakanlığı puan sıralamasına göre alacağı işçi sayısının 3 katı adayı mülakata çağırdı. Benim kafama takılan şu.
Torpilini falan geçtim bu konular çok moralimi bozuyor torpille ilgili moral bozucu şeyler yazmayın lütfen. Şimdi diyelim ki ben bilgisayar teknikerliği için başvurdum. Ancak yapılan mülakat işkur ilanında belirtildiği şekilde tekniki yeterliliği ölçecek durumda değilde sözlü oldu.
Yani şöyle örnek vereyim çağırdılar içeri adımı soyadımı medeni durumumu ve bu işte neden beni seçmeleri gerektiğini sordular ve mülakat bitti. Böyle bir durumda ben bu mülakatın yetersiz olması yada yanlış yapılması konusunda itirazda bulunabilirmiyim yada bölge idare mahkemesine yürütmeyi durdurma kararı için başvurabilirmiyim ? Çünkü mesleki konuda bir personel alacaksanız az önce de verdiğim örnekteki gibi bir tekniker alacaksanız soracağınız soru mesleğe yönelik olmalı yada uygulamalı mesleki mülakat yaptırmalısınız.
Mesela arkadaşım normal kadrodan TBMM için bilgisayar teknikerliğine başvurmuş. Önlerine içindeki parçaları takılmamış kasa koyup çalıştırmalarını istemişler. Bunun gibi uygulamalardan bahsediyorum. Hukukçu olup cevap verebilecek biri olursa sevinirim.