Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandıktan sonra sağlığım düzelirse işten çıkartılır mıyım?

White Wolf Spirit

Aktif Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
arkadaslar ben ayrısmamıs sızofrenıyım doktor ıkı sene ıcınde hapları kesıcez dedı. Sadece bır kereye mahsus halusnınasyon gordum sesler felan hıc duymadım. sımdı ben engellı statusunden ıse gırersem ıyılesırsem ısten atılırmıyım yoksa saglam olarak 25 senemı calısırım. Bıde benım raporumun suresı ekımde bıtıyo. Atanırsam kurum yenıletmemı ıstermı yenıletene kadar ıse baslatırmı baslatmazmı. yardımcı olursanız seınırın sagolun sımdıden

raporun çok eski değilse rapor istemez ama bellide olmuyor atanırda rapor süren biterde kurum rapor isteyince eğer sende oran alamassan evet engelli statüsünden çıkar normal olarak çalışmaya devam edersin bu durumdada normal memur nasılsa o şekilde çalışırsın

bahsettiğin iş özel sektör ise işten cıkarılırsın ama tazminatını alarak. veya görüşme yapıp normal olarak işine devam edebilirsin şartlar uygun olursa. devletten bahsediyorsan onu bende bilmiyorum.

sarasota

almamazlık yapmazlar ama degılmı benım rapor ekımın 16 sında bıtıyor raporu yenıletmek ıcın basvurdum raporun suresı bıtmeden yenı rapor veremıyorlarmıs .

rapor sahte değilse bişi olmaz normal memur olarak iş hayatına devam edersin

engelli kadrosundan cıkmak

arkadaslar dıyelım ki hastalıgımız bıttı ıyılestık engellı kadrosundan cıktık işimize sonmu verıyorlar yoksa normal kadrodan devammı edıyoruz.

tamam arkadaslar cevap verılmıs sagolun ben unutmusum bu onceden yazdıgımı (:)

Üst Alt