Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandıktan sonra süresiz olan raporu yenilemek gerekecek mi?

Pelinsu

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Bu eziyeti yaşatan kurumlar varmı hââla ?
Sayın site yetkilisi ADMİN bu konuda bilgilerinizi rica edebilirmiyim

Ewet birileri bu konu hakkında bilgi verirse cok iyi olacak

İster süreli isterse sürekli olsun raporunuz. Atandığınız kurum yeni (güncel) rapor isteyebiliyormuş. Atanan arkadaşlardan alınan bilgi böyle. İstenmemesi gerekirken isteniyormuş.

@nostaljik

Yeni tarihliden kasıt nedir? 2017 de alınmış sürekli raporu yenile derlermi?

Endişelendiğim nokta şu, %45 olan sürekli raporun saçma bir şekilde %39 gibi bir orana düşme olasılığı.

Rapor istenmesi çalışabilir yada calismayacak alanlarin boş olmasindan dolayidir büyük ihtimal bu ibareler mevcut mu ? Peki

yorgunkul72

İstihdam işaretli ve Raporun arka sayfasında diğer yazan yere şu işlerde çalışamaz diye cümle kurulmuş sorun yok yani, Ama

İşte neden ön sayfada çalışamayacağı alan kısmında yazmamışda arka sayfada diğer kısmına bilgi düşülmüş derlermi. Yani bilgisiz ilgisiz bir memurun kurbanı olabilirmiyiz :(

Aynen ole memur buna karar veremez acemi memur bunlar Bakanlı ğa göndersin bakanlikta kabul etmek zorunda her hastanenin rapor grafiği şekli farkli ole bisey soz konusu olamaz

yorgunkul72

Rapordaki eksiklikler yada ufak hatalar için anlaşılmazlıkta, Durum Bildirir adı altında başkaca bir rapor tarzı belge varmış sağlık kurulunca hazırlanan bunu kabul eden kurumlar olduğundan da söz edenleri duyuyorum. Herkes birşey diyor :(

Durum bildirir adalet bakanlığı kabul etti . Raporlarında çalışabilir vs olmayanlar alabilirler ama velakin senlik bişey yok itiraz et ordaki memura soyle sen bakanlığa gonder böyle ordaki memurun söylediği emin ol keyfi muamele yada bi bok bildiği yok

Ben senin yerine olacaktim ordaki memura o kağıdı yedirecektim gerçektende

Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik

Madde 13
4- "Bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlar ile süreli raporların geçerlilik süresi dolmadan tekrar rapor istenmesi durumunda, mükerrer rapor tanzimini önlemek maksadıyla, ilgililerin daha önce Özürlü Sağlık Kurulu Raporu alıp almadıklarına ilişkin beyanı istenir. İlgilinin beyanı üzerine veya bir başka şekilde, evvelce Özürlü Sağlık Kurulu Raporu verilmiş olduğunun tespiti halinde tekrar rapor verilmez."

Bu maddeye göre tekrar rapor istenemez.Hastanenin de vermemesi gerek.En azından özürlülük ölçütleriyle ilgili bir değisiklik olmadıkca yeniden rapor istenmesi dogru değil. En son değişiklik de 2013 de oldu.

Engelli raporu tarihim 2005 Sürekli; kurum MEB; raporun yenilenmesi değil de hastaneden teyidinin istenmesi 2018...

Ben raporumun aslini kaybettim asli gibii yazani ekpsseye basvururken hastaneden aldim asli gibi olani sorun cikarmaz degilmi ilerki zamanlar icin

Hayır cikmaz ama.sen bitane noterli de yaptır şayet atanacağın zaman

Ben loginin attığı madeden aldım artıkbitti hakkım

İtiraz rapırdu önceki ensonda 13 madde yazdı öle aldum

Raporunda “ÇALIŞAMAYACAĞI ALAN” da Yazan Durumdan Ötürü Ataması İptal Edilen Varmı?

Bize yaramaz bu kişi işin niteliğine uymuyor diyebilirmi kurum. Oysa ki özel bir şart nitelik kodu koyması gerekmez mi ? 3001 den başka birşey yazmıyor örneğin buda şu demek bilirsiniz “Herhang bir önlisans mezunu’’

Üst Alt