Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandım ama EKPSS 2024'e girip yeniden atanabilir miyim?

erola

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
41
yeni adalet bakanlığına atandım ama EKPSS 2024 girsem daha yüksek puan alsam tercih yapsam atanabilir miyim başka yere ? 75 TL yi yatırmıştım atacağımı sanmıyordum ama atandım

@erola,
Tabiki EKPSS 2024 SINAVINA KATILIN. Baktınız puanınız daha iyi istediğiniz yeri TERCİH YAPABİLECEKSİNİZ.

YANİ HERHANGİBİR ENGEL YOK.

Yeniden atanirsin ama göreve başlamak için sanıyorum kurumundan muvafakatname alman gerekiyor.

cevaplar için teşekkürler adalet bakanlığı iyi mi sizce ? ruhsal duygusal engelliyim gih memuru olarak atandım

@erola hiç iş bulamamaktan iyidir heralde hocam 🙂 benimde ruhsal ve duygusal. Öğretmenlik mezunuyum. Bakalım öğretmen olur raporu verecekler mi atanırsam.

@erola, zaten atanmışsın daha neyin sınavına gireceksin biz istiyoruz olmuyor Allah size nasip ediyor daha da diyorsunuz ben yine sınava gireyim bırak o ödediğin 75 TL başının gözünün sadakası olsun 😊

Yeni atandım Sınav Ücretini yatırdım ekpss 2024 e girebilecek miyim?
kamu kuruluşunda çalışmıyorumu işaretledim şuan memurluğa başlamadığım için
ama sınavdan önce işe başlarsam ne olur ? sınava girsem iptal olur mu ? girsem bile aldığım puanla başka yeri tercih edemez miyim ? örneğin şuan ki atandığım yer uzak diyelim daha yakın yere tercih edebilir miyim saygılar teşekkürler

şükür ediyorum atandığıma da benim izmir bucaya çıktı adalet bakanlığına yerde belli değil ya almazlarsa beni ruhsal duygusal rahatsızlığım nedeniyle vs. nedenlerle sorumluulk gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor bakalım hayırlısı

Engelli memur olduğun için sanırım istediğin yere atamanı yaptırabileceksiniz. (HİÇ GÖREVE BAŞLAMADAN GÖREV YERİNİ İSTEDİĞİ YERE ALDIRANLAR VAR)

TEKRAR SINAVA GİRMEYE GEREK KALMAZ.
GİRSENDE FORMALİTEDEN GİRMİŞ OLURSUN.

Sınava girmeye hakkın var bu arada.

Üst Alt