Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandım ama görevimi yapamamaktan tedirginim. Ne yapabilirim?

c.dogdu

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
ALTINCI BÖLÜMHizmet Gereği Yer Değiştirme Usul ve Esasları
Hizmet gereği görev veya yer değiştirme
MADDE 36 – (1) Zorunlu grup ve/veya sınıf hizmet süreleri tamamlanmadan ve yer değiştirme suretiyle atanma dönemi beklenmeksizin hizmet gereği görev veya yer değiştirme, aşağıdaki hallerde yapılır:
a) Hizmet için gerekli sayı ve nitelikte eleman ihtiyacının karşılanması.
b) Haklarında yapılan teftiş veya soruşturma sonucu o yerde kalmalarında sakınca görülmüş olması.
c) Bulunduğu yer ve görevde başarılı olamayanlara başka yer ve görevlerde denenme imkânı verilmesi.

2015 yılı diyanet yönetmeliğinde yer değişiklive yer değiştirme usul esaslarında c- maddesinde gecen bulunduğu görevde başarılı olamayan başka yer ve görevde denenme imkanı verilmesi ibaresi var .
ekpss ile atanan aday memurda bu yönetmelıkte gecen c- maddesınden yararlanabılırmı. malum 18 yıl oldu mezun olalı imamlikta kolay değil sırf memur olabılmek için yercih yaptım ama sanırım hatamı yaptım bılgısı olan

Yasalar yönetmeliklerle uygulanır. Kurumunuza yönetmeliğin ilgili maddesi uyarınca engel durumunuzu da belirterek yer değiştirme talebinizi içeren bir dilekçe verin mutlaka değerlendirmeye alacaklardır.

Diyanet atama kurulu oluşturmuş o kurulda 400 yakın atanan dan sadece 50 kişiyi göreve kabul etmiş diye okudum bir forumda bu doğrumu ?

doğru kardeş maalesef.mağdurlardan biri de benim.257 kişi alcaklardı.100 kişiyi elemişler.kendileri söyledi bugün aradım diyaneti.komiyondaki dr.lar sözde ben engelimden dolayı görevimi yapamazmışım iki gündür moralim sıfır.Allah biliyor ne emekler verdim.ilahiyatı okuyup bitirmek için.çok zor şartlarda hafızlık okudum.gönüllü çalıştım hiç ücretsiz.daha ne yapayım.ama yinede elediler işte.hiç bir geçerli sebepte yok.bende mahkemeye vereceğim.İnşaallah hakkımı alacağım.yeter bu kadar rencide ettikleri.biz engellileri.Bugün anladım ki diyanet bizi hiç istemiyor.görmek bile istemiyor.benim bu kaçıncı sınava girişim.çabalayışım. çok sevinmiş ne hayaller kurmuştum oysa ki.ama torpilmi dönüyor.başka bişey m i bilemiyorum.

hocam benimde iptal etmişler. engelim çocuk felci % 40, bilmiyorum nasıl bir engelli atadılar. tam bir facia bende mahkemeye verecem
sizlerin engeli neydi. klavuzda böyle birşey yazsa başka tercih yapardık. onca emeğimiz boşa gitti

zıhınsel engellı olsaydınız sorgusuz sualsız alırlardı .
bu devlet 2006dan sonra tum ortepedık engellılerı magdur ettı nedır bu ortopedık engellılerle alıp veremedıklerı.

hizmetlilere kim demiş temizlik yaptırmıyorlar atanalım tek gidince orda paşa gidip oturursunuz die akıl verenler gitsin şimdi o arkadaşlara akıl yerine yardım etsinler bakalım,arkadaş kaymakamlığa geçti sabah öğlen akşam temizlik artı evrak dolaştır dur,geçenlerde burda okudum okulda boya yap şunu yap bunu yap diyorlar die yazmıştı arkadaş,kimseyi yönlendirmeyin herkes aynı insaflı müdüre düşmez artık otur öyle maaşını ver ayağı yok kimseninde günahını almayın..burdaki arkadaşlara sesleniyorum hizmetli olarak tercih yapıpta oraya gidince size uygun iş verirler düşüncesini bırakın akıl vermeyin kimseye gerçekleri yazın burda hizmetli adı üstünde adam sana hizmetli olarak gelmişin hizmetli ne yapabilir der bunlar der ozaman sende 4/2 yap der yaptırırda..

tek.sandalyelıye bıle hızmetlı yazdırdılar adam hangı hakla okul mudurunun yerıne koyuyorsa kendını sankı kendı atayacak engellıyı çok akıllı arkadaşlar var maşallah herşeyı cozmuşler. okulda hızmetlıye ıhtyıac varsa sende orayı yazarsan gıttıgınde o işi yaparsın bukadar basit ..

Üst Alt