Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandım. Bundan sonraki süreç için atandığım kurumun sitesini mi takip etmem gerek?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
ben istanbul silivri,ceza ve tevkif evleri genel mudurluğu,memur olarak atandım.Rabbım nasip etti ve atandım.şükürler olsunl.

bununla ılıglı atandıgım kurumun sıtesınden mı takıp etmem gerek.???

hayırlı uğurlu olsun sanki kendim atanmış gibi seviniyorum bu haberleriniz okuduğumda...ergenekonun göbeğine düşüyosun hareketlidir oralar şimdi...:p

silivri tam bir yazlık yer sahil var ist a 40 dk metrobusde gelecek oraya..şuan hareketsiz ama yazın çok fenadır deniz kum sahil düşün artık 15 senedir giderim silivriye akrabalarım var..

besalti20;

Atandığın kurumu arayarak Personel işleri ile ilgili birimden gerekli bilgileri de alabilir yada resmi sitelerinden yapacakları açıklamayı da bekleyebilirsin. Hayırlı olsun kardeş. Kaç puanla atandığını da yazarsan iyi olur.
Allah yardımcın olsun.

besalti20;

CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
MEMUR (İSTANBUL / SİLİVRİ - Taşra)

81.95 Lise

Hocam aynı yere atanmışız, hayırlı olsun sizin içinde
:)

Ben de bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Selcuk Atakan;

Hayırlı olsun kardes.Aynı yolun yolcusuyuz.rabbım hakkımızda hayırlısını versın.İstersen Msn'Den goruselım.. celalbesalti@hotmail.com

Bende 81.56 puanla atandım arkadaslar.

önlisans mezunu olup gelir idaresi ağrıya atanan varmı iletişim kuralım.

Üst Alt