Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanır atanmaz uzun süre ücretsiz izin alınabilir mi?

06serpil

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar, benim 1yasinda bir bebegim var ve suan bakacak kimse yok.sunu sormak istiyorum sizlere bilen yada ayni durumda olanlar cvp yazarsa cok sevinirim.

diyelimki simdi atandim ve memur oldum ucretsiz izin alabilir miyim?
Soyle bir kanun varya 2 yil ucretsiz izin...bu izni asaleti tastik olmayan memurlar kullanabiliyor mu?
Birde sonucta benim cocugum atanmadan once oldu bu ucretsiz izinden yararlanabiliyor muyum? Simdiden tesekkurler...

tam olarak bilmiyorum ama size şu linki buldum, bu durumları bir okuyun, sizinki sanırım refakat iznine girebilir durumunuza en yakın bu, onun dışında birde en az 5 yıl hizmet şartı var ücretsiz izine ayrılmak için, 5 yıl şartı tüm ücretsiz izinler için mi konulmuş tam olarak anlayamadım. adaylıkta verilirmi oda malum, adaylıkta böyle bir madde var sadece gördüğüm kadarı ile ;
11- Aday devlet memuruna doğum yapmasından dolayı aylıksız izin verilir mi?

Aday Devlet memuru 657 sayılı Kanununda aday memurlar için zikredilen hükümler dışında memurlara uygulanan hükümler uygulanmaktadır.

Memurların ücretsiz izin hakkı | www.memuruz.biz

Üst Alt