Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim atandıkda çalışma saatimiz eksik kaldı sanki o kurum ne veriyor bu kurum ne kadar maaş veriyor umrumda değil vercekleri ücret beni fazlasıyla menmun eder özel sektörde çalışan insanlarıda hayırlısıyla bi atanalım gerisi tefarruat önemli olan yapamayacağın sonradan şikayet edeceğin mesleği yazmamak durmak istemeyeceğin şehri yazmamak gerisi maşın 10-20 eksik fazla olur 1 saat fazla çalışın hepsi bu...
sunfungun;
İşte bu sebepten dolayı ağır özürlü adayların atanmalarının daha zor olduğunu düşünüyorum.
gerekli alt yapı yok, atandığınız binada engellilere uygun merdiven,asansör vb. seyler cogu yerde olmayacak, bunuda göze alırsak durum ortada gibi.
Sunfungun size tamamıyla katılıyorum. 2005 yılında çıkan Özürlüler Kanunu kamu kurumları ve belediyelere özürlüler için gerekli düzenlemeleri yapmaları konusunda 7 yıllık bir süre verdi. Bu süre 2012 yılı Temmuzu'nda doluyor. Bu süreden sonra kamu kurumlarında ve belediyelerde engelliler için gerekli düzenlemeyi yapmayan kurumları engelli vatandaşlarımız mahkemeye verebilecek.
amerikada bu olay 80lerde oldu. şimdi gidemeyeceğiniz yer yok gibi. engelli parkları çok fazla, normal vatandaş park ederse cezası çok fazla. insanlarda duyarlı,
umarım burada da aynı olur,
çok koyuyor bana orayı bırakıp buraya gelmek ama ne yapacaksın aile burada
işçilerin çalışma saatleri ile memurların çalışma saatleri farklıdır.işçiler 9-10 saat de çalışabilirler.memurlar eğer 8 saattten fazla çalışıyorsa,o fazla mesaidir.karşılığında da maaşları dışında,fazla mesai ücreti alırlar.
İstanbulun bazı bölgeleri dışında kaç tane engelli koşullarına uygun devlet veya özel bina,araç vb. sayabilirsiniz ? Temmuza 2 ay var lütfen sayarmısınız ?
Sabah 8 iş başı saat 12.00 paydos,1 saat yemek molası
13.00 öğle sonrası iş başı-saat 17.00 mesai bitimi.
657.sayılı devlet memurları kanununun 100.maddesi engellinin mesai saatlerini düzenleme yetkisini illerde Valiye,ilçelerde Kaymakama veriyor.Durumunuzu izah ederek gerekli düzenlemeyi talep edebilirsiniz.
insanlar asgari ücrete iş bulamazken bulunsa dahi sigortası yapılmaz fazladan çalışılır mesaisi verilmez sabah geldigin saat belli olup akşam çıkacagın saat belli olmayan bir yerde bazı kişilerin tuzu kuru olmalıki gayri ciddi yorumları hayretle karşılıyorum.Devlet memurluk gibi bir işi bulunabiliyorsa şükür edilmeli.
herkafadan ayrı bi ses çıkmış bea
bu işyerrinin düzenine bakar ..
bizim işletmede 8-17 saatleri çalışıyorsun ama bazı yerlerde 8,30-17,30 yada daha farklı olabilir
normal memurdan farkınız olmayacak ? yani gerek kılık kıyafet gerekse çalışma biçiminiz aynı olucaktır.. ama özel haller hariç
ne kullanıyorsunuz söyleyinde bende kullanamam. babamın iş yerimi devlet dairesi. bana göre mesai uygulaması olcak. zaten raporda çalışabilir diyorsa normal memurlar gibi mesaiye gelir ve gider anlamına geliyor.