Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanmam halinde parasal haklarımdan nasıl ayrılacağım?

serdal-013

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
ben yüksek bir ihtimalle atanacağımı düşünüyorum hem engelli maaşı ve hem bakıcı maaşı bağlı durumda benim bakıcım benim adıma her iki kurumada dilekçe verip sonlandırabilirmi veya şehir değişikliği yapıp yani adresimi başka şehire aldırırsam kendiliğinden sonlanırmı özelikle bu durumla karşılaşmış arkadaşlardan yardım bekliyorum cevaplarsanız sevinirim.

2022 maaşı fesih olmasına rağmen maaş yatmış, almalı mıyım?

Arkadaşlar 30.03.2021 de sigorta girişim yapılmış edevlet ten baktım 2022 maaşı es nedeniyle fesih olmuş yazıyor fakat tam maaş yatmış durumda ayrıca elektrik yardımı devam ediyor ne yapmamız gerekiyor almalımıyım?

şuna bak arkadaş adam atanmış memur olmuş aylık en azın 3 -4 bn lira maaş alacak engelli aylığının kesilmesini dert ediyor....

bu işte hep devletin suçu hatası nerde böyle ağır engelli adamlar var onlar memur alıyor bizim gibi teknik elemanlar boş geziyor Allahtan reva mı ??? sorsan şimdi bilmem kaç puan aldı derler herşe puan mı kardeşim liyakat sistemine ne oldu ???

Power bey sanane kardeşim niye zoruna gidiyor birde ben kesilmemesi için değil içerde varsa hakkım alabilirmiyim sorusunu yönelttim sağol sun mka kardeşim yardımcı oldu gelelim sana sende biraz çalış da alın teriyle bir yerlere gel zaten senin gibiler armut piş ağzıma düş peşindeler ondan ağzınızdan liyakat kelimesi düşmüyor tabi sizin açınızdan liyakat kelimesinin ne anlama geldiği meçhul size kalsa sınav değil torpil olsun yazık senin gibi insanlara

Üst Alt