Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atari oyunlarından hangilerini seversiniz?

süper mario atari oyunu değil nintendo oyunuydu bildiğim kadarıyla.ama gilette markası gibi bütün oyunlar atari ile özdeşti. atari 2600 de en sevdidim oyun river raid ve f1 bide rocky de vardı ensevdiğim :)

sega mega drive ın "süper hang on" oyununda berlinin en ünlü oyun salonunda rekor kırmıştım. baya bi morukladım ama hala iddalıyım moto gp söz konusu olunca:cool:

Türkçesini yazacam atari oyunu deyince aklıma sokak dövüşü gelir ryu ken honda chun li şimdi 5 i çıkmış ne kadar hızlı ilerliyo.. Haggar oynardık bir ara basketbol oyunu vardı müziği hala aklımda bir ara sakaryada fantazilanda gidip eskiyi yad etmek lazım :D

commodore 64 ve amiga 500 'ü unutmayalım bir zamanın ev kullanıcılarının efsaneleri :)

complete.jpg

797571.jpg

Top-Ten-Amiga-Games-International-Karate.jpg

en iyisi fifa futbol oyunu ve NBA basketbol oyunu,önce bilgisayara kendini geliştir,sonra rakip bul 2 kişilik,iddiasına bile oyna.ama parasına değil.

Üst Alt