Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atatürk üniversitesi AÖF engelli indirimi var mı?

bahar bozdak

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhabalar . harç konusunda engelliler için indirim var mı? büt var mı? sınavlar zormu?

bahar bozdak

Raporunuzu götürür kayit ücreti almıyorlar. Ben de ikinci üniversite olarak Eskişehir'de aç okuyorum kayit yaparken para almadılar engel raporumdan dolayi. Baaka ücret alırlar mı bilmiyorum. Gecen sene ben de kayit yaptım. Hatta ilk önce bi bölüme kaydını yaptım sonra sildim başka bölüme gectim. Bu 500 TL gibi bir masraf demekti

ben bir bölüme birden fazla ön kayıt yaptım sizce sıkıntı çıkar mı? sonuçta resmi kayıt değil ?

bende anadolu üniversitesi düşünüyordum ama büt yokmuşsanırım ondan korkuyorum azıcık. ikinci üni kapsamında kayıt olacağım.

bahar bozdak

Detayları bilmiyorum işin doğrusu ama dediğim gibi kayıt yaparken engelli raporumdan dolayı kayıt ücretinden muaf tutuldum. Birden fazla bölüme nasıl ön kayıt yapabildiniz ki?

tek bir bölüme bilmeden 2 defa ön kayıt yaptım ,unutmuştum o yüzden. teşekkür ederim

Süreli engelli raporunda durum nasıl oluyor kayıt ücretinden muaf olma açıköğretimde

Bende Atatürk Üniversitesi Aöf'ten mezunum. Kayıt yaptırırken istenilen belgeleri okula gönderiyorsunuz (sağlık raporu) da dahil.. Ondan sonra muaf oluyorsunuz. Diyelim ki istenilen belgeleri yetiştiremediniz ve kayıt parasını ödediniz o belgeler okula ne zaman ulaşırsa ulaşsın ödediğiniz ücret tarafınıza iade ediliyor.

süreli raporum var kaydım oldu.süresi bitince ne olacak materyal ücreti.yenileyecem zaten süresi bitince raporumu.onu sormak istemiştim.

Raporunuzun süresi bitince yenilediğiniz takdirde okula gönderirseniz muaf olmaya devam edersiniz. Ama raporunuz süreli olduğu için yeniledikçe okula göndermeniz lazım, unutmayın! Bana kalırsa, süresiz rapor çıkarmanız yararına olur, uğraşmazsınız yani her defasında..

Didem-

Slm benim belgelerim ulaştı geçen cuma ve bugün fakülteden mesaj geldi işlemleriniz tamamlandığında msj ile bilgilendirileceksiniz diye arkasından bukez yine materyal ücreti hatırlatma msjı geldi anlamadım hala yatırmamızı mı bekliyorlar kaydımı yapmaları için. materyal ücretinide Anadoluda vermemiştim yoksa materyal ücreti istiyorlarmı harçtan mı sadece bu muafiyet bu Atatürk AÖF te

Ertogay, eğer sağlık raporunuzda "aslı gibidir" yazmıyorsa yada "noter onaylı" değilse, işlemlerin tamamlanabilmesi için materyal ücretini ödemeniz gerekiyor. Ödediğiniz takdirde işlemleriniz tamamlanır, sonrasında sizden bir hesap numarası istenir, ücret tekrar hesabınıza yatırılır. Benim bildiğim bu. Ama yinede yanlış bilgilendirmek istemem, okulla iletişime geçmeniz de fayda var.

Didem-

Teşekkürler. Yok noter onaylı gönderdim tabiki ama hala dün ücret öde diye msj geliyor biri değerli öğrencimiz ile başlıyor diğeri değerli öğrenci adayımız ile başlıyan msj gönderiyorlar. aslında Obsye dün girebildim kaydım yapılmış ama derslerim açık değil Lmsde dersler verilmemiş görüyorum vede öğrenci adayı gözüküyor şimdilik. cuma günü evrqkım ulaşmıştı zamanında ve yarın ödemenin son günü yatırmayacağım çünkü ilk gelen msj rapor ve dilekçenizi göndermeniz yeterlidir dendi. İnsanlarla oynuyorlar resmen şikayetleride okudum çok.. Uzun zaman ücretini geri anlamamışlar vs.

Ertogay, okulun sitesinden akademik takvime bakın, orda derslerin başlangıç tarihinin yazması lazım o tarihten önce lms'ye yüklenmez dersler.. Yine de dediğim gibi aklınızda soru işareti kalmaması açısından okulla iletişime geçmeniz daha doğru olur.. Başarılar.

sağlık raporunu,dilekçe ile birlikte hangi adrese gönderdiniz,benimde rapırum var,şuanda kayıtlar bitmeden kayıt olmak isyiyorum,edevletten çıksrtyoğım eimzalı raporu göndersem sorun olurmu

Üst Alt