Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atatürk Üniversitesi AÖF hakkında bilgi?

ElifD

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Bildiğiniz üzere YKS açıklandı ve tercih kılavuzu yayımlandı.
Sorum şu;

1-Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin her ilde sınav merkezi var mı? (vize-final-büt)

2-Öğrenim Ücreti alınıyor mu? (Anadolu AÖF almıyor.)

3-İnternette araştırdım fakat doğru düzgün bilgi bulamadım sizin de eklemek istedikleriniz var ise yorum yapabilirsiniz.

Teşekkürler.

Üniversiteyi ararsan daha iyi olur birinci ağızdan bilgi almak daha iyidir her zaman için.

her zaman bu açıklama yapılmaktadır. sınav günleri öncesi;
1_ Her öğretim yılındaki her bir ders için bir ara (vize), bir yarıyıl sonu (final) sınavı ve bir bütünleme sınavı yapılacaktır.
Ara sınavlar internet üzerinden online olarak, yılsonu (final) sınavlar ile bütünleme sınavları yüz yüze oturumlar halinde Atatürk Üniversitesinde yapılacaktır. Ayrıca başka bölge veya illerde sınav merkezleri oluşturulmayacaktır.
2_ Katkı payı ücretleri her yıl Bakanlar Kurulu tarafından belirlenmektedir. vardır.

Hoscakal bu senin buldugun eski bilgi sanirim cunku artik butun sinavlar sinav merkezlerinde ve sinav yerleride il merkezlerinde oluyor

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin Her İl de Sınav Merkezleri Vardır. Ancak İlçelerde Sınav Merkezi Yoktur.
Engelli Öğrencilerden Öğrenim Ücreti Alınmıyor. (Raporunuzu Ulaştırmanız Kaydıyla)

Eskiden Vizeler İnternet üzerinden yapılırdı. Finaller ve Bütünleme sınavları ise İl de Sınav merkezlerinde yapılırdı.
Fakat vizelerde artık il de sınav merkezlerinde yapılıyor.
Vize, Final ve Bütünleme sınavları il de sınav merkezlerinde yapılıyor.

ATA AÖF 'de 4 Yıllık Bi Bölüm Okuyorum. Şuan 3'üncü sınıftayım. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz yardımcı olurum.

TheLonely Ben de bu yıl ata aöf'e kaydoldum. Sağlık belgemin "aslı gibidir" olanını göndersem olur mu yoksa aslı şart mı? Bir de fax kabul ediyorlar mı yoksa kargo ile mi gönderiliyor ?

Liberal , arkadaşım ben zamanında hastaneden aslı gibidir yaptırıp kargo ile göndermiştim.

Liberal

Bağlı olduğun ildeki / ilçedeki aöf bürosuna teslim etsenizde (fotokopi) olur ben öyle yaptım ona göre aöften devam ediyorum üniye.

TheLonely Teşekkürler.
Alman Atatürk üniversitesinin her şehirde bürosu yok diye duymuştum, yanılıyor da olabilirim.

Bu arada ders alma işlemi, ders onayı filan da yapacak mıyız ? Bir de Ata aöf'te dersleri pdf olarak yüklüyorlamış galiba, ne zaman yüklerler, nereden ders çalışacağız ?

Üst Alt