Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atatürk Üniversitesi'ne 2. üniversite için ön kayıt olan var mı?

erola

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
78
Atatürk üniversitesine 2. Üniversite için ön kayit olan var mi ? Yüzde 40 ve üzeri engellilerden ücret muafiyeti için engelli raporunun aslını veya noter onaylı suretini istiyorlar göndermezsem borç çıkar mı?

ATA-AÖF internet sitesinde muafiyet ve iade formu var. Formu doldurup engelli raporu ve T.C kimlik kartı fotokopisi ile birlikte PTT üzerinden gönderiyorsunuz. Eğer son kayıt tarihinden önce form gönderecekseniz muafiyet kısmını doldurursunuz ve ücret ödemezsiniz. Ama postanın gönderimi son kayıt tarihini geçecekse önce parayı yatırıp kadı yaparsınız, sonra forma ücretin iadesi için IBAN numaranızı yazarsınız. Form ulaştıktan en fazla 1-2 hafta sonra ücretiniz iade edilir.

@berke26, bu sene kayıt yaptirmaktan vazgeçtim şimdi ön kayidi iptal etmezler mi göndermezsem yani 2 gün kaldı bu şekilde kabul ederler mi ücretli biçimde mi olur ?

İstanbul Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim ve İkinci Üniversite kayıtları devam ediyor onlara da bak istersen. Raporu gönderince ücret almıyorlar. İkisinde ücretsiz kayıt oldum şuan.

@furkan t1, Anadolu aöf sağlık yönetimine kayıt oldum internetten gönderdim belgeleri ama Atatürk üniversitesi kargo ile göndermemi istedi aslını bende vazgeçtim sağol

Böyle bir mesaj geldi . Ön kaydınızın onaylanması için Atatürk Üniversitesi - Giriş Merkezi adresinden (İlk giriş için kullanıcı adı ve şifreniz T.C. Kimlik numaranız) KREDI KARTI ile veya Halkbank, Vakıfbank ya da Ziraat Bankası ATM ve Şubelerinden materyal ücretini yatırmanız yeterlidir. B001

@erola Yanlış bilgi vermek istemiyorum. İsterseniz daha doğru bilgi için ATA-AÖF çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Telefon numarası: 0850 255 0282

Üst Alt