Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz arkadaşlar siz de depresyon yaşıyor musunuz?

Vtecll

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
3
Atipik psikoz arkadaşlar siz de depresyon yaşıyor musunuz?2019’un Ekim ayında yatışım oldu ilaçlarımı bıraktığımdan dolayı.Atipik psikoz teşhisi konuldu.6 doktor bipolar dedi 3 doktor da atipik psikoz.

Rexapin güzel ilaçtır bıraktın mı ?

Atipik Psikoz da
Depiresyon
Çayına Şeker gibidir.
(Yani "çoğunlukla vardır" diyelim).

Vtecll
Sence tanı "ÇOK ÖNEMLİMİ" olmamalı.

Bence depresyon yaşamayan psikolojik rahatsızlık birtek '' iyi huylu paranoid şizofreni'' hastalarıdır. Hani kendini önemli bi zat zannedip gezenler. Diğer bütün hastalıklar depresyona çıkar az veya çok.

Takıntı mı depresyona sebep oluyor yoksa depresyon mu takıntıya bu sorunun cevabını verebilecek olan var mı ?

Son düzenleme:
Rexapin’i bırakmadım prozac başladım ama fayda etmedi...Sürekli iç sıkıntısı yaşıyorum.Kendimi bildim bileli depresyondayım bence depresyon ortadan kalkarsa tüm hastalık ortadan kalkacak.

Bazen depresifleşiyorum ama yeni güne uyanınca geçiyor

Bugün garip bir şekilde kendimi iyi hissettim acaba maniye mi giriyorum diye tırsmadım değil.Bipolar olduğum kesin değil o yüzden önümüzdeki günler gösterecek.

fringe ben zaten iyi huylu paranoid şizofreni yazmışım. Yani kendini mehdi hızır falan sananlar. Bu insanlar neşelidirler kim ne derse desin inanmazlar kendi bildiklerini okurlar. Takip edildiğini veya zehirleneceğini zannedenler depresyon yaşar sizi tam bilmiyorum ama iyi huylu değil sanırım.

Ben hastanede bi adama denk gelmiştim yatışta. Takım elbiseli yatışa gelmişti herşeyi çok düzgündü konuşması bakışları fln. Ben mehdiyim diyodu kendine bakamayan bi hasta vardı onun su şişesini alıp kafaya dikmişti ben takmam demişti. Mutluydu yani belli yakınları yatırmış.

Dostum kendini eve kapatıp ilaçlardan medet beklemek mantıksız.

fluo evde değilim ki hep dışarıya çıkıyorum.Mesela ehliyet işimi halletmeye çalışıyorum adliyedir,nüfus müdürlüğüdür koşturuyorum.Prosedürü öğrenene kadar kaç kere gidip geldim.Memur da işini bilmiyor ki.Yarın işimi halletmiş olacam Allah’ın izniyle.Yalnızca kesinleşme şerhi alacam kısıtlılığı kaldıracaklar.Yoksa ehliyeti vermiyorlar.

Dostlar bende atipik psikoz hastasıyım ama Bi türlü bende ne olduğumu bilemedim atak geçirmiyorum mani dönemim de yok depresyon bile yok yani bilemiyorum normal gibiyim yıllardır yıllardır dediğime bakmayın 5 sene oldu tanı konulalı ama ilaçlara başladığımdan beri herhangi bir sorun yok hatta hiç yok diyebilirim bide bişey duydum sklotomik bozukluk diye kendimde onu gördüm Bi müttet ama şimdi hiç birşey yok geçme olasılığı var mı acaba

İlk başlarda ilaç kullanımını reddettim ama 3 yıldır abilfy 5 mg olarak kullanıyorum bide prozac başka bir ilacım yok ve gayet iyim çok şükür dediğim gibi geçmiş olabilir mi acaba

Ve hiç hastanede tedavi görmedim yatışım olmadı yani neyim acaba ben hastalığım ne veya ne idi çok merak ediyorum

Abilify ve prozac ikisininde 5 mg olarak kullanıyorum

Bide bilemiyorum bu dediğime herkez inanmıyor ama dergaha falan gittim çok dua ettim yalvardım rabbime şükürler olsun dualarım kabul oldu herhalde 5 vakit namaz kılarım oruç tutarım elhamdülillah bizim gibilere farz olup olmadığını bilmiyorum ama yinede ibadetlerimi yapmaya elimden geldiği kadar devam ediyorum ilaçları kullanmaya devam ediyorum ayrıca

Abilify ve prozac

Yanlış anlama olamasın bizim gibiler derken kendimi de kastediyorum kimseyi kınamam Allah herkese şifa versin inşallah bu hastalıkta kafaya bazı şeyleri çok takmamak lazım ben öyle yaptım bibolar arkadaşım vardı oda benle beraber dergehlara gelirdi oda çok dua etti şimdilerde oda iyi olduğunu söyledi bilmiyorum dediğim gibi herşey Allah ın izni ile Allah cemil cümleye şifa versin inşallah yalnız dediğim gibi ilaçlarıma halen devam ediyorum kesince nolur bilemem

Amin kardeşim.Bu arada kusura bakma görmemişim ilaçları önceki mesajda yazmışsın.5 sene az bir süre değil erken tedaviden faydalandıysan hastalık tamamen ortadan kalkmış olabilir.Bir doktorla görüş belki ilacı keser sen de bu mahkumiyetten kurtulmuş olursun.

Teşekkür ediyorum abi Allah razı olsun en kısa zamanda iyi bir doktor ile görüşücem inşallah Allah şifa versin Allah'a emanet ol

Üst Alt