Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz engelli raporu % kaç verilir?

samiahmed34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
bu hafta heyete girecem atipik psikoz hastasiyim askerden curuk raporum var 8 senedir ilac kullaniyorum ehliyetimide aldilar raporu var acaba yuze kac rapor alirim yardimci olurmusunuz

faruksevinc56;

Atipik veya başka türlü adlandırılamayan psikozlar
1-Tedaviyle işlevselliği tam düzelen 0
2-Tedaviyle çalışma olanağı veren 45
3-Tedaviyle çalışma olanağı vermeyen 80

benim calisma olanagim yok kimseyle anlasamiyorum.acaba calisamaz raporu verilirmi ne yapmam lazim. ailem beni istemiyor zor durumdayim ablamda kaliyorum

sizofreni heyet

heyet raporunda sizofreni tedavi ile kismi duzelen yaziyor.mayista heyete girecem yuzde kac verirler

faruksevinc56

Arkadaşım sen önce çalışmak isteyip istemediğine bir karar ver, ne demek kimseyle anlaşamıyorum, sonuçta işe girdiğinde daha önce hiç tanımadığın bir çok insanla sevsende sevmesende arkadaş hatta aile gibi geçinmek zorunda kalacaksın. Bana sorarsan işe girdiğinde insanlarla anlaşırsın sonuçta sen de bir insansın, tabiki son kararı heyet verecek oradaki durumun önemli.

Mrb bende atipik psikoz hastasıyım.Yetim aylığım kesildi tekrar bağlatmak için yüzde 60 almam lazım.Uyku sorunum var,sürekli hayal kuruyorum,arasıra bi daralma sinirlenme hali geliyor,insanlarla iletişim kuramıyorum.İnvega 6 mg kullanıyorum.Yüzde kaç alabilirim?

samiahmed34

9 defa akıl hastanesine yatmama rağmen 14 senedir çalışıyorum Zor ama imkansız değil. Sen de yaparsın. İşin kolayına kaçma. Çalışmak en büyük ibadettir. Neticede kendi istikbalin için yapacaksın.

Üst Alt