Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz hastasına ille de vasi atanır mı?

Daniel132

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Atipik psikoz hastasına vasi atanır mı?

merhabalar herkese öncelikle. ben atipik psikoz hastasıyım. üvey ailem bana biz ölürsek sana vasi atanır mallarımız için dedi. durumları baya iyi ama ben vasi istemiyorum. hatta herşeyden vazgeçip yaşamaya kararlıyım reddi miras davası açmayı düşünüyorum ileride. ailem yaşlı onlara birşey olursa illa vasi ataması mı lazım bana. mirastan pay almazsam vasi atanmıyorsa mirası reddedicem. yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Öncelikle atipik psikoz teşhisi hangi koşullarda size kondu böyle bir durum var. Vasi atanması için bir mahkeme durumu olması gerekir.

Aileniz yaşlı olur da diyelim ki vefat etti ve kimseniz kalmadı. O halde dikkat edilecek konu şudur: Sizin vasi gerektiren bir durumunuz var mı? Örnek veriyorum Psikoz hastalığında engelli raporunuz var ise ayrı ayrı dilimler var. O raporunuz var ise onu değerlendirecekler, ondan sonra sizi muayene ederler öyle bir vasi ataması gerçekleşir. Ayrıca ortada bir mahkeme ve bir talep olması gerekir (Size genelde en yakın akraba, örnek teyze hala falan veya varsa kardeş)

Üst Alt