Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz hastasıyım. Engelli raporu aldım tecrübelerimi paylaşıyorum.

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
öncelikle bu sitedeki yazanların hepsine teşekkü r ederim bu site olmasaydı raporu alamazdım

öncelikle atipik psikoz hastasıyım bu ayın 12sinde rapor icin başvurdum
arkadaşların tecrübesiyle kurula eski tedavi kagıtlarını götürün ögütleriyle 2014 beri olan gatadan almış oldugum tedavi kagıtlarını götürdüm buda bana sürekli rapor onayını sagladı
tek psikiyatride muayene oldum cünkü başka hastalıgım yok dokdora olup biteni anlattım hani bazı arkadaşlar foruma yazmışlar ya uzun süre tedavi olmayanlara rapor verilmesin diye öyle bi şeye katılmıyorum sonucta torpille almıyoruz hastalıgınolup hak edene verilsin kimse doktoru ben hasta6ım diye kandıramaz. sonucta tecrübeli doktorlar bakıyo yani

neyse o raporum %45sürekli

allah herkese nasip etsin öncelikle doktora dogruyu söyleyin ben bi ara tamamen düzeldigimi söyledim isteseydi düzeldi diye vermezdi
bi de ne amacla aldiginizı acıkca yalansız söyleyin eminim yardımcı olacaklardır
keske hepimiz saglam olsaydıkta raporla falan ugraşmasaydık

neyse uzatmayayım allah herkeze iyi hekim nasip etsin raporu sürekli ibareli olmakta cok önemli cok stresli iş herkez iyi bilir hele birde düşük puan alip ne sakat ne saglam sayılmak varya o arkadaşların piskolojisinide iyi bilirim
allah herkezin yardımcısı olsun

Aramıza hoşgldin ben 15 yıldır ATİPİK PSİKOZ la mücadele eden bir biriyim. Engeli raprıunu uzun zman önce almıştım sürekli ibarelli raporum var Devlet memuru oarak çalışmaktayım Danışmak istediğin bir huusus olursa seve seve paylaşırım.....

Cok tesekkür ederim arkadasım bu hastalıknkronimi bide ekpss ye hangi engel gurubundan giriyoeuz

tb2nhf

SEN A TİPİK PSİKOZMUSUN BANA PARANOİD ŞİZOFRENİYİM DEMİŞTİN BU ÇELİŞKİ NEDEN

psikoz da bir şizofreni türüdür diyebiliriz aslında ama bende o arkadaşımı paranoid olarak biliyordum

ben cin görüyorum valla, doktorum raporuma psikoz + halüsyonlar + dezorgonize konuşma + şizotipal rahatsızlık yazmış baya detaylı yazmış yani

ben onu bunu bilmem kardeşim, bu psikiyatri oranı yüzünden eskiden sıkıntı çıkmıyordu ama şimdi iş ararken sıkıntı çıkmaya başladı
niye böyle oldu anlamadım

ilk raporumu atipik psikozdan aldım tanı degişince paranoid şizofrenden 100 de 45 aldım hastanede tanı kurulundaki epikiriz raporuda fark farklı özelden yazayım hasta arkadaşlar cok etkilenir anlamışsındır beni

aslında 2.inci raporu almakla aptallık ettim bunun sebebinide yukarıda yazıyı okursan anlarsın atipik psikoz kronikmi diye sordum

birine cok bilgisizdik o zaman neymiş efendim atpik psikozun oranlarında 100 de sıfır var ben iş nedeniyle vergi indirimi alamıyom ilerde vergi dairesi yeni rapor isterse 100 de sıfır verirler diye

tanıyı almışken biraz bekledim biliyosun ilk altı ay ön tanı yazıyolar altı aydan sonra kesin tanı yazıyolar kesin tanıyı alınca koşturup hastalıgım artti dedim itiraza gerek kalmadan şak diye 100 de 45 aldım sonra ben hasta degilim doktorları kandırmış olabilirim diye 6 hastane gezip aynı tanıyı aldım

anlayacan ilerde kadro gelirse saglam raporu alacak hastane kalmadı atipik psikoz olupta bi sürü engelli kadrosunda calışan var millet atipik psikoz nedir bilmiyo yoksa ssiii sene almazlar şimdi rapor elimizde patladı anlayacan şizofren tanısıyla nah işe girersin nede saglam raporunu alırsın nede iş korkusundan vergi indirimi alırsın

Üst Alt