Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz hastasıyım, ilaçları bir gün keserler mi?

raysel

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
8
Atipik psikoz hastasiyim acaba bi gün ilaçlarımı keserler mi veya taninin kalkması mümkün mü

@raysel,
Bende atipik psikozum doktorun biri 1 sene içinde kesilir diyo diğeri 2 sene diyo kafalarında şu var düzenli ilaç kullanımıyla atak geçirmeyenlere artık kaç seneyse okadar zaman sonra bıraktırıyorlar. bence doktorunla konuş için rahat etsin

@Breh43,
10 senedir kullaniyorum bu sürede atak geçirmedim ama yine de bırakamazsın diyorlar

@raysel,
Ciddimisin 10 sene içinde atak geçirmediniz mi hiç.?
Bazen banada doktorlar oyalıyor ömür boyu kullandırıcaklar gibi geliyor ama kullanmayınca da daha kötü olurum diye mecburen tedaviye devam ediyorum.

@Breh43,
YALAN SÖYLEMEMEK GEREKİRSE,

Çoğunlukla ÖMÜRBOYU KULLANILIR. Bu şekilde yaşamaya alışmak gerekir.

Bende ilaçlar sayesinde çalışabildim.

2012 TEMMUZ dan bu yana düzenli tedavim var.

2019 NİSAN dan bu yana kamuda çalışmaktayım.

OTİZM ve ŞİZOFRENİ var.

@aydünyavaz,
Evet çogu kişi o şekilde devam ediyor ama doktorlar bazı iyi gördüğü hastalara bıraktırıyor forumdada bazılarına söylenmiş.

Tanı şizofreni bile değilken neden ısrarla yıllarca ilaç kullandırırlar, anlamak güç. Sebebini az çok tahmin ediyorum

@Pickle,
Gerçekten zor bir durum bu. Düşünsene ölene kadar bu 💉💊 kullanacak.

ÇOK KORKUTUCU BU BANA GÖRE.

Kendi halinde diyorlar benim için
Hakaret midir nedir anlamadım
Ama umursamıyorum
İlaçların kesilmesini geçtim Gömerken ilaçlarla birlikte gömerler beni heralde

@Pickle,
Ne olabilir sebebi

@Breh43,
Halusinasyon görmedim dedim sadece uykusuzluk şüphe gerginlik de psikoz belirtisi dedi ilaçlarını aksatma dedi 10 senedir atak geçirmedim şükür ama sürekli hastaneye gidip iğne yaotirmaktan çok yoruldum

Moderatör tarafında düzenlendi:
@raysel, ben 3 aylık igneye geçtim istersen doktorunla konuşabilirsin bunuda geçiş yaptırıyorlar. Bu arada sadece iğne mi oluyorsunuz

@raysel, bu psikiyatristlerin derdi herkese ilaç yazmak. Okb kronik, ömür boyu antidepresan gerek diyen bile var. Okb takıntı sorunu.

@Pickle,
Sebep ne olabilir. Sebebi doktorların ilaç firmaları ile anlaşmaları olabilir mi

@Breh43,
3 aylık kullaniyorum zaten ama biktim

@raysel, olabilir. Bir de her hasta gelir kaynağı onlar için.

Üst Alt