Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz hastasıyım. Kullandığım ilaçlar şaçlarımı döker mi?

AshkenaZi

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
ben 30 yaşındayım ailemde baba tarafında hiç saç dökülmesi yok. anne tarafında ise tek tük uzak akrabanın falan dökülmüş. benim yanlardan çok az açık gibi hissediyorum ama berber yok öyle bir şey diyor. gür ve sık saçlarım var ama 21 yaşından beri ilaç kullanıyorum psikolojik yani şöyle deyim atipik psikoz teşhisi kondu 21 yaşından beri her gün 3 ilaç ve 15 günde bir igne kullanıyorum. sorum şu ailede hiç saç dökülmesi yoksa kötü yaşam tarzı ve psikolojik ilaçlar yüzünden dökülür mü? bide dökülse şimdiye dökülür müydü? lütfen yardım edin

Ben ketya XR 300 mg kullanıyorum tam doz sabah akşam 1 tane dökülme yapiyor

Abdlsmd67
kaç yıldır kullanıyorsun yaş kaç falan hiç açıklık var mı saçlarda ben de ketya kullanıyorum

Abdlsmd67
benim saçlar 25 yaşında beyazladı ama dökülme olmadı. senin ailede var mı erkeklerde kellik? dökülse şimdiye dökülmez miydi benimkiler? senin saçlar çok mu açıldı?

caddy2021
senin yaş kaç kardeşim birde kaç yıldır ilaç kullanıyorsun?

Benim saçlar normal ama beyaz arttı yanlardan beyaz cogaldi

Üst Alt