Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz ile hangi oranda rapor alabilirim?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
Benim 2009 yılı sürekli %50 bi raporum var mental reterdasyon hastalığımın adı bana cezaevinde bide atipik piskoz teşhisi konuldu f29 organik olmayan bu %50 raporum %70 e çıkarmı ayrıcada şeker hastalığım var ama insülin kullanmıyom bunuda raporlarsam ayrıcada şeker hastalığı yüzde kaç etki eder yardım bekliyom

basari

Organik veya organik olmayan,
(Atipik psikoz) veya başka türlü adlandırılamayan psikoz tipleri,

Rapor oranı

Tedavi ile düzelen %0
Tedavi ile kısmen düzelen %40
Tedavi ile düzelmeyen @80

Ancak heyetten puan alabilmeniz için en az 1 yıl psikoz tedavisi görmelisiniz,veya tedavi gördüğünüze dair epikiriz olmalı,

Bir diğer konu,

Var olan raporunuz yeni rapor sonrasında gecerliliğini yitirir,dolayısı ile %50 cepte diye düşünmeyin,

Her iki hastalık tekrar değerlendirilip ona göre puanlama yapılır/Gecmiş olsun...

açıklaman için saol oğuz arkadaş benim epikriz raporum var atipik piskoz teşhisi konalı 3 yıl oldu benim önceki raporumda %50 oranında sadece mental retardasyon hastalığım var dediğin gibi iki hastalıkta değerlendirilir ayrıca şeker hastalığımda var bu şeker hastalığı kaç etki eder acaba

basari

Diyet ve oral antidiabetik lerle kontrol altına alınan,komplikasyon yapmamış/Tip 2 diyabet %20

Komlikasyon yapmamış olan,açlık kan şekeri 200 mg'ın altında tutulabilen,ketoz ve hipoglisemi gösterme yen /Tip 1 diyabet %30

Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg'ın altında tutulamayan, komlikasyon yapmış ketoz gösteren /Tip 1 diyabet %40 ...

benim şeker hastalığı hafif seyrediyo %20 den aşağı olmaz heralde ruh hastalığına %20 daha eklencek demektir bu

bugün evraklarımı heyete sundum piskiyatri doktoru atipik piskoza %80 olarak heyete sunulan kağıda yazdı şeker hastalığı içinde endroktofi doktoru %20 tip 2 şeker hastalığım olduğunu heyete yine yazıyla belirtti yani %80 %20 birleşip %100 rapormu olacak yoksa önceden tek hastalığım için %50 rapor vardı bunamı eklencek heralde %70 in altında bi rapor vermezler diye düşünüyom %70 ve üzeri rapor alırsam 2022 sayılı maaşım 560 tl den 850 tlye yükselcek heralde 9 aralıkta yine hastaneye gidicem heyet sonucu için olacak heralde

basari
hangi ilaçları kullanıyon psikiyatriden

bakım maaşıda alabilirsin %80 raporla

Paranoya
cedrina kullanıyom önceden başka ilaçlarda kullanıyodum ama tam hatırlamıyom isimlerini

evet raporumu bugün aldım %84 oranında oldu bundan sonra ilk 2022 maaşıma oran yükseldiği için tekrar müracat edicem

Başarı
%84 Raporu hangi hastaneden müracaat edip aldın.

alfa
bursa şehir hastanesinden aldım

bursa şehir hastanesi ama her hastane aynı oranı verir heralde

Üst Alt