Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz nedeniyle malulen emeklilik mümkün mü?

Malulen emekli olabilirsiniz . 1800 gün prim varsa doktora söylersiniz durumunuzu anlatırsınız . Sgk dan sevk kağıdı alır hastaneye gelirsiniz . Heyete girersiniz . Doktorunuz iş kaybınızın olduğunu Yazar . Puanlama yapar . Son kararıda sgk verir . Büyük olasılık emekli etseler bile 3 yıl sonra vs kontrol isterler . Sonra sürekli olur . Geçmiş olsun .

Valla olur muyum abiler ben heyete girdim haber bekliyorum abi allah askina benimle iletisime gecebilecek biri var mi lutfen abi 05466659585

herhangi bir problem olmaz raporun varsa zamanı gelince erken emekli olursun

Psikoz malulen emeklilik

1 psikoz hastasi emekli olabilir mi
2 malulen emeklikte ara karar neden verilir
Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

Merhaba çok geçmiş olsun. Psikoz dan emekli olunur.Ara karar eksiklik varsa raporda belgelerde o yüzden veriliyor diye biliyorum. Genede sizi yanlış yönlendirmiş olmak istemem.

cshflwhytkstm

maluliyet cetveli'ne göre "5. Tedaviye rağmen çalışma olanağı vermeyen atipik veya başka türlü sınıflandırılamayan psikozlar" 10 yıl sigortalılık süresi ve 1800 primi de varsa malulen emekli olabilirler.

Bana da ara karar verdiler ben de ikinci bir hastanede tekrar rapor alacağım..

Doktorum olacaksın dedi benim korktuğum ara karar abi psikozdan emekli olunuyor demi abi

Organik olmayan psikozdan ve obsesif kompselif bozuklugu tanisi konuldu saglik raporumdada boyle yaziyo malulen emekli olabilir miyim bugin raporum saglik kuruluna gitti

cshflwhytkstm

Bülent Bey'in söylediği gibi;atipik psikoz veya başka türlü sınıflandırılamayan (psikoz'lar)engelli raporu veye gerekli şartları sağladığınız sürece malulen emeklilik için yeterli bir tanıdır...

Tanida iki tani var abi organik olmayan psikotik bozuklar bide obsesif kompolsif bozukluk yaziyor haftaya sonuc gelecek insallah olumlu olur

Atipik psikozdan emekli olabilirsin. Ben iki yıl önce oldum.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malulen emeklilik

Organik olmayan psikotik bozukluklar hastalığından malulen emekli olan var mı7

Ara karar

Malulen emeklilik organik olmayan psikotik bozukluklar nedeniyle ARA KARAR cikti beni manisa ruh ve sinir hastaliklari hastanesine sevk ettiler istenen evraklar şunlar kronik olup olmadigi hastalığin me zaman basladigi bulgular tedaviye yaniti evrak istemisler EPİKİRIZ goturucem yinede emeklik kabul olur mu acaba bu konuda bilgisi olan cvp yazarsa cok sevinirin iyi gunler

cshflwhytkstm

Bu yeni hastane durumu değerlendirip karar verecek. Bugünden bişey söylemek mümkün değil. Ama ortada olumsuz bir ley de yok.

İnsallah abi sen bilirsin orada herseyi anlatayim mi ne oldugunu hastalikla ilgili ya olumsuz olursa abi

Malulen emekli olmak icin doktpra gitttim doktor calisarak hayatini kazanan yazmıs malulen emekli olabilir miyim acaba yardimci olursaniz sevinirim

Organik olmayan psikozdan emeklı olan var mı aramızda

Bana da organik olmayan psikoz tanısı konuldu ama raporda eksiklik görüldüğü için 3. Kez başka hastaneye sevk etti SGK. Tekrar heyete girdim ve SGK'nın sonucunu bekliyorum. Benim sorum şu, hastalığım sigortalı olmadan önce başlamıştı ama doktorlar çalışamaz yazdıysa emekli olabilir miyim ? Tedaviye rağmen cevap alamadığımı söyledim ve 2013 te almış olduğum süresiz raporumu da verdim.İlk işe giriş tarihim 2008.

Benim de aynı durum başvurdum emekliliğe bekliyorum. Ben olabilirsem bence siz de olursunuz . Bu ayın sonuna doğru belli olur. Bana ulaşırsaniz ya da 5510 sayılı kanundan emekli olan var mı konusunu takip ederseniz size sonuca solerim

Üst Alt