Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz oldum. 2 kez rapor verildi. Memur olabilir miyim?

Gokhan19921

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar atipik psikoz hastalığına yakalandım. mesleğim şöförlüktü fakat ticari amacla hıç birşey yapamazsınız dendi maddi durumlardan dolayı eşimdende boşandım 2 çocuğum var engelli raporu cıkartsam engelli memur olabilirmiyim. orta 2 terk im 2 kez atipik psikoz raporu verildi bakırköy mazhar osman hastanesinde şuan biraz iyiyim ilaçımı düzenli kullanıyorum 1 gün bile içmediğim zaman düşüncelerim değişiyor yaşim 31 92lıyım teşekkürler

Kardeşim atipik psikoza yüzde 40 oran veriliyor ama sürekli mi süreli mi bilmem.en az 6 aylık tedavi görmem gerekir.

Gokhan1992 bey, öncelikle geçmiş olsun Eğitim durumunuz ortaokul 2.den terk ise memur olamazsınız.

ehliyetimi yenilemek için gittim doktor ticari amacla araç kullanamazsın 6 ayda bir kontrol şartı ile rapor verebilirim ehliyetin için dedi otomobil kullanabilirsin sadece benim hıç bir mesleğim yok yıllardır şöförlük yaparak ekmeğimi kazanıyordum şuan iyileştim tekrar rapor için başvurdum fakat tekrar rapor verildi atipik psikoz diye bu hastalığına yakalandığımdan beri çalışamiyorum çok sitres yaptım günlerce uyuyamadım keşke bu kadar kafama takmasaydım ne yapacağımı bilemiyorum ama çalışıp ekmeğimi kazanmam gerekiyor

branşınız yoksa düz memurluk veya hizmetli kadrosundan atanabilirsiniz atipik psikoz memuriyete engel değil. ancak şöförlük yaptıracaklarını sanmıyorum

@Ahmet T daha önceki mesajlarında ben çalışamam diye yazmıştın gibi hatırlıyorum

Son düzenleme:
kafa gidip geliyor benim@perseküsyon

sesler duyuyorum sen çalışamazsın sen cinsin doğanda yok senin çalışman diyorlar

sen deccalsin büyük yerlere getirecez öyle küçük işlerde çalışamazsın diyorlar

neron+
Orta 2 terk diyor nasıl düz memur olacak hizmetli için bile lise istiyorlar en az.

Gokhan1992

Siteye Hoşgeldiniz,

Geçmiş olsun.

EKPSS kuraya katılabilirsiniz. Eğer Açıktan ortaokul ve liseyi okursanız Sınava da (EKPSS) katılabilirsiniz.

Alımlar pek yüz güldürmese de şansınızı deneyin bence.

Bu yıl Ocak ayında Kura ile az da olsa alım olmuş.
https://www.osym.gov.tr/TR,25228/20...icin-adaylardan-tercih-alinmasi-05012023.html

Son yapılan alımın linkini yukarı yapıştırdım.

Siteyi takipte kalın, yeni alımlardan da haberiniz olacaktır.

Aşağıya gönüllülerin destek verdiği online bir psikolojik yardım sitesi linki yapıştırıyorum; müsait bir zaman da kayıt olup yardım alabilirsiniz.
bol şanslar..

https://www.7cups.com/

Üst Alt