Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz rapor ile araç almak istersek vasi tayini istenir mi?

mahodo

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ötv indirimli araç alacagız yenı raporda atipik psikoz Tedaviyle çalışma olanağı vermeyen 80 ve kbb 82 konusma bozuklugu ıle bırlıkte yaklasık %90 ı gecıyor raporumuz rapor ıle bayıye gitsek vasi istenirmi

kesın bırsey yokmu ona gore sulh hukuk mahkemesıne basvuracagız

mahodo

Türk Medeni Kanunu'na (405. md) göre:

"Görevlerini yaparlarken vesayet altına alınmayı gerekli kılan bir durumun varlığını öğrenen idarî makamlar, noterler ve mahkemeler, bu durumu hemen yetkili vesayet makamına bildirmek zorundadırlar" denilmektedir.

İdare makamı eğer buna gerek duymazsa istemez, takdir meselesi olarak gözüküyor. Sizin durumunuzda olan ve benzer bir kişinin illa da mahkeme kararı isterim dediğine tanıklık ettim. Ancak aksi durumu da gördüm.

anladım yanı vesayet almadan gidersek araç alırsak is yatar tescilden dönebilme ihtimali var garatiye almak için vesayet sart

bayiyee sor bence gerek yok ruhsal bölümü işaretli olursa sıkıntı çıkmaz kendini yakma vasi atama şimdiden

Üst Alt