Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz raporu olanlar EKPSS'de zihinsel kategorisinde mi girer?

çaça08

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar

ben 2 gün önce sağlık kuruluna basvurdum onlar ne için basvuruda bulundumu sordu bende iş için dedım
su an engelli sağlık kurulu raporu aldım zihinsel ve ruhsal davranıssal atipik psizkoz (tedaviyle çalışma olanağı veren) tanı f29 organik olmayan psikoz tanımlanmamış engel oranı % 45
kişinin engel grubu da zihinsel işaretl
i agır engellı bölümü hayır
çalısamayacagı alan yargılama gerektrmeyen basit işlerde çalışır
raporun kullanım amacı da istiham
işaretli

sorum şu acaba ben bu raporla ekpss ye zihinsel engelliler grubunda girebilir miym ? sizden yardımlarınızı bekliorum lütfen .

ekpss başvurular geçti giremezsin. Ne mezunusun ilkokul lise lisans ?

lise mezunuyum tşk edrm ben zaten bu sene basvuruların gectgnı bılıorm .ıkı sende bır oluyo galıba bu sınav 2016 ya denk gelıo o zaman sınava grmek ıstıorm

ekpss

slm arkadaslar

ben 2 gün önce sağlık kuruluna basvurdum onlar ne için basvuruda bulundumu sordu bende iş için dedım
su an engelli sağlık kurulu raporu aldım zihinsel ve ruhsal davranıssal atipik psizkoz (tedaviyle çalışma olanağı veren) tanı f29 organik olmayan psikoz tanımlanmamış engel oranı % 45
kişinin engel grubu da zihinsel işaretl
i agır engellı bölümü hayır
çalısamayacagı alan yargılama gerektrmeyen basit işlerde çalışır
raporun kullanım amacı da istiham
işaretli

sorum şu acaba ben bu raporla ekpss ye zihinsel engelliler grubunda girebilir miym ? sizden yardımlarınızı bekliorum lütfen .

2016'da girebilirsiniz kategorinizi o zaman düzenlerler.

benim kafamı karıstıran kişinin engel grubunda zihinsel işaretli olması ruhsal ve duygusal işaretli değil.

farketmez hastane yanlışlık yapabiliyor bir çok arkadaş genelden girdi

kardeşim psikiyatristler sana teşhis olarak ne koymuşlardı. hangi psikolojik rahatsızlığından dolayı %45 verdiler. hastalığın adı nedir? bir de yanında sağlık kuruluna girerken ilaç raporu ya da hastalığına ilşkin tıbbi rapor götürdün mü?

acil cevaplarsan sevinirim

f29 organik olmayan psikoz(atipik pisikoz) teşhis. giderken yanımda askerıyeden aldıgım raporu götrdm kronık nitelik kazanmış psikotik bozukluk muaf oldum askerlikten ilaç raporum da vardı.

kardeş sağlık kurulunda doktorlar ne sordular sana, nasıl karar veriyorlar %45 oranına??? 4 yıl önce bana atipik affektif bozukluk tanısı konuldu.yineleyen
duygudurum bozuklukları.tıbbi ve ilaç rapotum var. sence kaç oranında engel raporu verirler?

hiç hastahanede yattın mı die sordular ben de yatış oldgunu beyan ettim 2 hastahanede yatmıstım sonrasnda askerlıge elverışsz raporunu verdım . bana daha önce konulan teşhislerın rapurunu verdım o kadr .sana ne kadr oranda rapor vercklerını öğrenmek ıstıosn özürlü cetvelinde zihinsel ruhsal davranıs bölümüne bak orda göstrrler.

Üst Alt