Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz tamamen iyileşir mi?

kadir0612

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selamlar ben kadir başlıkda belirttigim gibi atipik psikoz hastasıydım içimde hep bır skıntı hep bır stres
emınım kı burda olan bırcok psikoz hastasıda stres huzursuzluk yaşamıştır size nasıl iyi oldugumu anlatmak istiyorum
ben atak geçirirken bir kere saldırganlık yapmadım ve agzımdan Allah"kelimesi düşmüyordu sürekli dua ediyordum
bilmem benım durumumda olan varda dua edıyormu orasını bılemem ama ben atak dönemlerinde devamlı dua edıyordum

ve sonunda rab dualarımı duydu ve benı ıyıleştirdi şuı hayatta birçok skıntıyla karşılastım
ama hep Allah"a sukrettım rabbden yardım diledim emindim rab benı ıyıleştirecegine ınanıyordum
o dilerse olmaz mı ? elbette olur sizde öyle yapın başınıza bir skıntı bela musıbet gelince rabbe sukredın dua edın
Allah"ım bu hastalıgı sen verdin ve yine sen yok edersın dıyın emın olun kı yuce rabbımız sizi de iyileştirecektir

Herşey Allahın kontrolünde Dua bütün kapıları açar.

Amin...İlaç kullanıyor musun şuan?

kadir0612

Bende kendi isteğimle 8 yıldır ilaçları kullanmaktayım, bu süre zaman zarfında 1 gün dahi olsun aksatmadım. Farkındalık veya farkında olup hasta olabilir insan. Kendi isteği dışında ilaçları içerse hastanın durumu dahamı kötü olduğuna işarettir. Bende şizofreniyi yendim diyorum.
Asperger Sendromu ve Obsesif Kompulsif Bozukluk var olarak görüyorum. Veya Atipik Psikoz da 3. Olarak katabiliriz.

Hastalık "gitsede" izi "kalır".

Böyle bir deyim vardı sanırım.

en iyisi ilacı bırakmak dua tek çözüm şıhlar devrişler bu işin uzmanı

Paranoya

İL" ACI " bırakmak kesin çözüm olsa keşke. Nerdeeee asıl sorun daha sonra başlar, anlayacağın işin başıda " acı " sonuda " acı ".

arkadaş iyileştim diyor ama ilacı kullanıyor nasıl oluyor bu

@Paranoya

Hemen teşhisi koyuyorum. Arkadaşın öz güveni yüksek olsa gerek. HERKESE LAZIM BU ÖZGÜVENDEN, HERKEŞTE OLMAZ.

Sanırım "ÖZGÜVEN PATLAMASI".

Üst Alt