Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atipik psikoz tedavisi görmem ehliyet almama engel sayılır mı?
Merhaba atipik psikoz tedavi ile işlevselliği düzelen %0 sınıfındayım. Benim ehliyetim yok. Sürücü olur raporu için aile hekimine gitsem sürücü olur raporu alabilir miyim?
merhaba bugün sağlık raporu için sağlık ocağına gittim aile hekimim psikiyatra sevk etti psikiyatri 15 ocak 2020 tarihine npt testi için randevu verdi merak ettim bu yapılacak npt testi nedir?
"NPT"
(Nöropsikolojik)tanıdır.
Ayırıcı hem tanı koymak için hastalığın takibi, kaybedilen ya da bozulan zihinsel işlevlerin rehabilitasyonunun hastanın gereksinimleri doğrultusunda planlanması, tedavinin etkinliğini değerlendirme ve araştırma amacıyla uygulanmaktadır.
Psikiyatrik, nörolojik ve psikolojik rahatsızlıkların değerlendirilmesinde kişiye özel bir uygulama ile özel bir grup testtir...
Depresyon ve anksiyete bozukluk tanısı dışında diğer tanılar için ehliyet biraz zor veriliyor,kontrol şartıyla veriler bilir.kesinleşmiş tanıyı yazarsanız ona göre değerlendirme yaparız... mazdand4
Alamazsınız demedim ki. Psikiyatrik hastalıklarda biraz sık dokunur ince elenir.
Kontrol şartıyla verilebilir.bazı hekimler kendini fazlaca düşünür,ımza attığı zaman sorumlu kendisi oluyor, dolayısı ile konrol şartı koyarlar. mazdand4
Ben sevk aldım üniversiteye gittim sevk için doktor bana sorular sordu test için 15 ocaka randevu verdiler benim sevkim yandı mı şimdi tekrar mı sevk alacağım?
Arkadaşlar ben 04.02.2020 tarihinde üniversite hastanesinde psikiyatriden yılda bir kontrollü ehliyet aldım ehliyetin kontrol tarihi yaklaşıyor kontrolü üniversite hastanesi yerine devlet hastanesine yaptırsam olur mu?