Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atipik psikoz teşhisim var. Bakım evinde kalabilir miyim?
Ben şizofreni hastasıyım kardeşim, yüzde 80 sürekli ağır özürlü raporum var.6 yıldır evde bakım maaşı alıyorum.bu hastalık insanın düzenini hayatını mahveden bir hastalık bağlanabilir...
niye istemiyor sorun senin ailendedir çok istiyorsan sen git kal milletin aklını bulandırma
bakım evleri ranttan başka bişey degil devletten 2 asgari düzeyinde para alıyorlar 5 milyara yakın devlet o parayı şizofreni hastalarına verse gül gibi yaşarlar nerdee burası türkiye insanın degeri hiç yok
işin içinde iş var yani
Bakımevine girersen aynen denildiği gibi kendi isteğinle çıkamazsın. Akrabanın yada vasinin onayı gerekecek. Arkadaşlar olur da çıkmak istersen diye uyarıyor bence.
bakımevınde kalnlara 2022 ve ebm verılmıo kısaca maaş alamıyorlar. abdllh
bakım maaşı için en az %50 ve üzeri tam bağımlı yazan raporunuz oalcak yoksa rapor isterse % de 100 olsun tam bağımlı yazmadık kerri bakım maaşı baglanamz.
bakım maaşıda engellıye değil bakımı üstlenen kişiye veriliyor.misal anne baba kardeş gibi.kimi aile ebm yı almayıp engellıye teslım ederken kimide ben bakıom ben harcarım dıo
abdullah588
evliliğe izin var mı derken?
engelli kişi evli olabilir şartları tuttuk kerri evli ya da bekar olması şart deil.medenı durumuna değil engeline rapor ve gelir şartlarının tutup tutmamasına bakıolar
engellıye bakımı edenınde evlı bekar olması fark etmo
evli olup eşinin bakıcısı görünenler var
kısaca ebm de evlılık engel değil