Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz teşhisim var. İyi olduğum dönemlerde özel yeteneklerim açığa çıkıyor..?

kadir0612

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben kadir leflef
sözlerime şöyle başlayayım
atipik psikoz hastasıyım f28 f29 organik olmayan
kış aylarında bu hastalık tamamen iyileşiyor ilk 2018 yılında başladı iyileşmeler sadece
4 ile 6 ay kadar sürüp sonraki zamaanlarda depresyona giriyorum ve her iyileşmede depresyona girdigim zamanlarda biraz daha ıyılestigini farkettim iyi oldugum dönemlerde
insanların zihnını okuyabılıyor
insanları hıpnoz edebılıyor
ben insanlara istediklerini yaptırabılıyorsunuz
ben bunubizzat gördüm
insanlar bunu farketti bana zıhın okumayı nasıl ögrendıgımı sordu
bende dedim ki zihın okumuyorum sadece zeka ile ne soylıyecegını tahmın edıyorum
ablam ile konusurken dedi ki bana benı hıpnoz etmeye mı calısıyorsun ?
dedim ki hayır sadece normal konusuyorum
megerse onun dusuncelerini aklındakılerını soyluyormusum

sorum şu benim durumumda olanlar varmı ?
düşünceleriniz neler

zıhın felan okuyamayazsın sen okudugunu zannedıp olayları ona gore uydurup yorumluyorsun bu bılakıs sendekı duygu durum bozuklugu gercekle hayalı ayırt edemedıgını gosterır peygamber bıle zıhın okuyamamıs mucıze gostermemıs bızler kımız kı okuyalım öyle bi ılahı yanımız yok hepımız kuluz muhtemelen konustugun kısıde hayalı bır kısılık bence otur saglıklı bı düşün .

zıhın okumuyorum tahmın edıyorum bunu belirtim yukarda

ne söylersem söyleyim yine de dusuncelerin deişmiyecek inanmıyacaksın
benim ile ilgili düşündügün ben bir atipik psikozum konu kapandı

Arkadaşlar bende de f29 organik olmayan psikoz teşhisi var. Bende de zihin okuma birisinin bana mesaj vermeye çalıştığını hissediyordum zaman çok hızlı akıyordu vs.etkileri oldu. Sorum şu bu hastalıktan tamamen kurtulma gibi bir ihtimalimiz var mıdır yani ilaçlardan ilişiğimizi kesebilir miyiz yoksa ömür boyu buna devam edicek miyiz cevaplarınızı yazarsanız sevinirim.

İlaç bugün "VAR" yarın "YOK" dedimdi . Amma ilaçları kullanmaya "SON GAZ DEVAM". Çünkü ilaçlardan başka "ÇARE YOK" şuan için bu vb. hastalıkların.

Zihin okuma sakat iş, insan ilişkilerinde hep başımı belaya sokmuştur, ya karşındaki de senin zihnini okuyabiliyorsa :D

Özel yeteneklerin yok ve bu hastalığa yalnızca zekiler yakalanmıyor.En akıllı insan aptal olduğunu bilendir.Hastalığın iyileştiğinde değil hastalığın nüksettiğinde özel yeteneklerin olduğunu düşünüyorsun.

Kardeşim Rabbim size özel yetenekler vermiş. Diğer alemlerle bağlantın var . Kusura bakmasın pskiyatristlerin diğer alemlerden haberi yok . Maddesel bakıyorlar herşeye. Oysaki manevi olarak cerayan eden şeyler var sende .

Üst Alt