Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik Psikoz ve Asperger Sendromu ile ehliyet alma hakkında bilgi alış-verişi?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
647
Reaksiyonlar
378
Atipik Psikoz ve Asperger Sendromu ile ehliyet alma hakkında bilgi alış-verişi.

Araç ehliyeti alma açısından ATİPİK PSİKOZ mu yoksa ASPERGER SENDROMU mu daha hafiftir?

SÜRÜCÜ KURSUNDA ÇALIŞAN BİR ARKADAŞ YOKMU?

@tapasya

Çok doğru en iyisi sürücü kursuna sormak.

Atipik Psikoz / Okb / Asperger Sendromu
Lustral
Abizol
Ozaprin
Bu ilaçların yerine iğneye geçersem benim ehliyet alabilme durumum ne olur?

Ozaprin ayak ağrısı yapıyor mu ?

@Ahmet T

Yok ayak ağrısı yapmıyor

Yarın için aile hekiminden randevu aldım. Sürücü Belgesi almak için ilk adımı atacağım inşallah.

Sürücü Kursuna sordum ilk Aile Hekimine gideceksin dedi. Teşekkür Ederim. @tapasya

Ahmet T

Ben ozaprin içiyorum, aspirinden farkı yok, eğer bu ilacı bulmasaydım hiçkimse bana psikotik ilaç içiremezdi, psikotik ilaçlar o kadar acı veriyorki anlatamam.

Ben de abizola başladım rexapini yavaş yavaş bırakıyorum.

Abizol kullanmadım Vtecll xanac kullanıyorum birde Allaha yardımcımız olsun gerçekten 😣😣😣😣😣

tapasya

Yapmayın hocam, ozaprin aspirin gibi bir ilaç, benim yıllardır kullandığım tek ilaç, bir tek yan etkisini görmedim, belki de bünyeden bünyeye değişiyordur. :D

Maalesef Bnde çok kötü etki yaptı şuan kullanmıyorum kullanamadım zaten geçmiş olsun tekrardan ☺️🙏

Amin 😇🙏😇🙏😇 rabbim dert verip derman aratmasın..

Ehliyet için istenen biometrik fotoğraflarda gözlük kullanılabilirmiyim? (Günlük olarak kullandığım, uzağı net gösteren, hafif dereceli ve dinlendirici tarzı)

Bugün RUH ve SİNİR HASTANESİNDEN "6 ayda bir kontrol" şartıyla sürücü belgesi almak için ilk adımı atmış oldum. (İLK OLARAK SAĞLIK OCAĞI PSİKİYATRİ, GÖZ ve DAHİLİYE için İLÇE DEVLET HASTANESİNE SEVK YAPMIŞTI. İLÇE DEVLET HASTANESİDE PSİKİYATRİ için RUH VE SİNİR HASTANESİNE SEVK YAPMIŞTI)

Asperger Sendromu ile ehliyet alınabilirmi?

Bu konu yani Asperger Sendromu "Zihinsel" mi girmektedir?

Zihinsel e girdiği zaman ehliyet alamıyor mu olacağız?

Aspergerli olupta ehliyet alan/alabilen varmı hiç?

Aranızda hiç "SürücüKursu" nda çalışan yokmu?

Zihinsel e girdiği için sürücü belgesi almamda sıkıntı olurmu?

Sadece Psikiyatriden "6 ayda bir kontrol şartıyla sürücü olabilir" ve "2. GRUP SÜRÜCÜ OLUR" ile ehliyet alımında ilk adımım ve bana artıları nelerdir?

bunu sen bılmıyorsan bız hıc bılmeyız hahhahahha

Sadece Psikiyatriden "6 ayda bir kontrol şartıyla sürücü olabilir" ve "2. GRUP SÜRÜCÜ OLUR" ile ehliyet alımında ilk adımım ve bana artıları nelerdir?

İlerde köyde falan Traktör de kullanmak istiyorum ehliyet alınca tabiki...

Benim alacağım ehliyetin ne gibi özellikleri olacaktır.

Ruhsal Duygusal veya Zihinsel engelli raporlu kişilerin ÖTV'siz araçlarını kendisi kullanabilirmi? (Diyelimki B sınıfı ehliyeti var bu kişinin)

-Obsesif Kompulsif Bozukluk
-Atipik Psikoz
-Asperger Sendromu hastalıklarıda var bu kişinin.

Hiç sürücü kursunda çalışan yokmu acaba?

Hastane / Psikiyatri "6 ayda bir kontrol şartıyla sürücü belgesi alabilir" bu maddeyi nasıl ve ne zaman yerine getireceğiz. (Şöylemi olacak ki ehliyeti hakettiğimizdemi bu madde için 6 aylık tarih başlamış mı olacak)

B sınıfı ehliyet alırken "direksiyon sınav" aşamasında hastaneye yatış yapma sonrası?

B sınıfı ehliyet alma aşamasındayım. "Direksiyon sınavı" aşaması yapmadan psikiyatriden dolayı hastaneye yatış yapılması gerekirse sonuç ne olur? Direksiyon sınavım kaldı sadece.

YATIŞ SONRASI ZAMAN AŞIMINA VE HAK KAYBINA UĞRARMIYIM ACABA.

Üst Alt