Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik Psikoz ve MS hastalıkları için alabileceğim oran ne olabilir?

sade CE

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2013 ve 2014 yıllarında madde kullanımıyla birlikte düşünce bozuklukları oluşmaya başladı. 2018 yılında psikoz atağı yaşadım hastaneye kaldırıldım ve hastanede 10 gün kadar yatmak zorunda kaldım. Atipik psikoz teşhisi kondu. İyileştim diye ilaçları bıraktım ama 6-7 ay sonra 2020'de tekrar psikoz atağı oldu. Bu kez çok daha uzun sürdü ve yıpratıcı oldu ama hastaneye kaldırılmadım. Şu an halen konsantrasyon bozukluğu yaşıyorum ve herhangi bir şey yapmakta çok zorlanıyorum. :(
Bunun dışında MS hastasıyım 3 yıldır. Çok çabuk ve çok fazla yoruluyorum. Ama beni asıl engelleyen kesinlikle bu psikoz illeti oluyor.
Ayrıca ellerimde iltihaplı romatizma var.

Tüm bunları değerlendirirsek sizce oran ne olabilir ve daha önemlisi raporu süresiz olarak alabilir miyim? Görüşlerinizi almak istedim. Kısıtlamalar kalktığında bunun için kolları sıvayacağım bakalım.

Son düzenleme:
Üst Alt