Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikozdan 5 yıl süreli rapor verildi..?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar aranızda yeniyim bana yardımcı olun atipik pskozdan tedavi görmekteyim 1 yıldır hastayım vergi indirimi için heyete girdim ama süreli beşyıl %85 rapor verildi ben süresiz beklerken böyle durumla karşı karşıyayım itiraz edip rapora tekrar heyete girsem süresiz rapor verirlermiş sizce .cevap yazın

ali kurşunlu

Ali, 5 yıl olmasının senin açından ne sakıncası var kardeşim? Önemli bir hak kaybın yoksa ses etme derim

Süresiz nasıl alcam bu raporu ne yapmam gerekiyor

Oturanboga beşyıl sonra sizce süresizmi vercekler peki

Slm oturanboga ben vergi indirimi için heyetten %85 beşyıl süreli rapor verildi ama Vergi indiriminden faydalanabilir miyim sizce cevabınızı bekliyorum. Saygılarımla abi.

Oturanboga abi iyiki varsın.

tedavinin birinçiyılında 100/85 iyi vermişler 5 yıllık bende atipik psikoz hastasıyım bana hastalıgımın ikinçi yılında 100/0 verdiler 5 sene sonra sürekli olur

İnşallah

Yattınmı sen hastanede kardeş @blov Yatıran dedilermi sana dokdorlar

Slm oturanboga sayın Abim atipik pskozdan vergi indirimi için rapor aldım %80 tedaviye cevap vermiyor yazıyor raporda yazdığı halde neden süreli beşyıl verildi süresiz vermesi gerekmiyormuydu sizce

Üst Alt