Arkadaş hepinize sağlıklı günler diliyorum, ben 10 yıl önce psikiyatride tedavi başladım ve bana atipik psikoz teşhisi konuldu, çok zor günler geçirdim birkaç kez intihara teşebbüs ettim o zamandan bu zamana tedavi görüyorum, en son yani temmuz ayında gittiğimde bana F20.8 şizofreni teşhisi koymuşlar onu da bugün gördüm reçeteye bakarak bu yılın başında bir iş yerinde 4 ay kadar çalıştım ancak hastalığımı sakladım, askerden muafım bu arada soranlara da bacağımda ağrım var diyorum bunu doktora söyledim sanırım konuşmada bunları uydurduğumu mu düşündü bilmiyorum,oradan birisinin yüzünden işimi bıraktım ancak çalıştığım zaman zarfında devamlı iş yerinde hatalar yapıyordum devamlı bir unutkanlık ve algılayamama sorunu oluştu korona veya başka bir şey etkili olabilir, işten ayrıldığım hafta başka bir işe girdim oradada unutkanlık çıktı ve bende istifamı verdim gerçi ben vermezsem onlar verecekti işimi beğenmiyorlardı acaba doktor kurgu yapıp öyle mi geldiğimi düşündü polikliniğe bu durumdan nasıl çıkacağım ilaçları mı kontrollü olarak alıyorum ama demek ki yeterli oluyor sizinde var mı böyle düşünce ve sıkıntılarınız moralim yerinde de değil bu arada donukluk tembellik var üzerimde sporda yapamıyorum yeni bir iş için ilanlara bakıyorum umarım olur ve rutin hayata kendi mi adapte ederim