Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik Psikozum. Bazen gerçeklikle bağımı yitiriyorum..?

Ansi Kalesi

Yasaklı Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bazi zamanlar beynim geeceklikten kopuyor,kendi gercekligimi yaratiyor ve inaniyorum,cehenem gibi bisey bu.herseye herseyi herkezi dusmanmis gibi hissedip mucadele etmekten yoruldum,artikkkkkkkk guvenmek istiyorum,sevmek istiyorummm,sevilmekk,herseyden okadar uzaklastim ki,en cok cokta kendimden,nekadar ozledim kendi mi😩🥺

En azından iç görün,farkındalığın var seni umutlandırmak için söylemiyorum ama doğru tedavi ile hastalık tamamen yok olabilir.

Vtecll bende katiliyorum dedikleeine kardesim,ben dogru ilaci buldugumda hic bir belirti bile olamamisti,normal insanlar gibiydim,duzeldigimi sandim ilaci biraktim, 1,5 sene felan tekrar rahatsizlandim, 25 gun once ilaclarimi yazdirdim,tekrar basalamiyi dusunuyorum,duzenli bir sekilde👍🏽umarim sende iyi olursun, zyprexa ile lustral baana cok iyi gelmisti

Suan rileptid 2 mg slectra 50 kullaniyorum

Duzenli degil ama,ilaclarimi duzenli alip,bisekikde hayatimi devam ettirmeye calisacagim

Ansi Kalesi ...yarin sabah ilaclarini iç lütfen sakin bırakma kendi kafana qore ...sonra qorceksin ki hepsi qeccek ve iyi hissetceksin....üzülme lütfen...senin iyi kalbine bu kadar acı çok fazla çünkü...😔

doğaevrim sana söz veriyorum,yarın duzenleyecegim🙏🏽cok tesekur ederim,seninde katkin cok oldu iyi hissediyorum sayende , ben atlatacagim inaniyorum🙏🏽

Ansi Kalesi ....evet iyilesceksin qeccek hepsi ...buna inan ...sana iyi dilekler qondercem hep...iyi kalpli arkadaşım benim...

Bu ilaçlar düzenli kullanıldıgı zaman vücutta belli bir seviyeye ulaşır. O zaman etkisini görmeye başlarsın.
Böyle 1 gün içip, 2 gün içmemezlik yaparsan hiç bir anlamı kalmaz.
Ağrı kesici degil ki bunlar.

Yan etkiler geçicidir. Seni korkutmasın.

ilaclari düzenli kullanmak önemli. Doktorumun dediğine göre ilacı bırakıp sonra tekrar başlamak iyi değil. ilacın etkisi azalıyormuş.

6 ay gidip geldim doktora ilk doktor paranoid şizofreni teşhisi koydu bunun üzerine prof. Dr. Mazhar osman ruh ve sinir hastaliklari hastanesine gittim orada atipik psikoz teşhisi kondu. Heyete giricem yakında. vergi indirimi ve emeklilik için rapor şart.

paranoid şizofreni tanısını 6 ay da mı aldınız

Üst Alt