Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik pskioz hastasının normal kpss ile atanması ve çalışması sorun olur mu?

Konular
33
Reaksiyonlar
0
Atipik psikoz hastasıyım. % 40 engelli raporum var. Normal KPSS ile atanıp çalışmamda sorun olur mu?

Sorun olmayacağı kanaatindeyim zira kodlarda yazar öyle bir durumda atanacak kişide ruhen ve bedenen sakatlık olmaması diye.Bunun cevabını net olarak ösymnin kpss bölümünden öğrenebilirsiniz.

Psikoz hastaları KPSS gibi zor sınavları kazanmaları tıbben mümkün değildir. Kazanıyorsa o zaman Psikoz hastası değildir...

Mesela Hangi Psikoz hastası üniversiteyi bitirmiş..:)

zaferim;

Bitirince olmustur belki ) ne bolumler var..

444 6796 telefon numarası birkaç defa düşmeyebilir.Israrla arayınız.

Teşekkür ederim numara için. Aradım devlet personel başkanlığını arayın dedi. Aradım kurum sağlık raporu ister dedi.

Engelli biri kamuda normal işçi statüsünde çalışabilir mi?

Engelli biri kamuda normal işçi statüsünde çalışabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar?

zaferim;
Katılmıyorum bu görüşe john nash ünlü bir matematik profesörüdür ıq derecesi yaklaşık 150 bu adam da psikoz hastasıydı hatta daha da şiddetlisini yaşadı şizofrendi.Her psikoz hastası üniversiteyi bitiremeyecek diye bir kaide yok ben de şizofreni hastasıyım üniversite mezuniyet ortalamam 72 idi.Şimdi de bir yandan e-kpss ye hazırlanıyorum bir yandan da 2.üniversiteyi okuyorum.Hayatınızdaki bazı sınırları hastalıklar belirlese de bazı şeyler inatla gerçekleştirilebiliyor.

Üst Alt