Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ativan kullanan var mı?

E.HİLAL

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Ben 8 yılı aşkındır tedavi alıyorum. Yıllarca cedrina ile uyudum. Ancak 100'lük bile yetmemeye başladı. Bir haftadır Ativan 1 mg kullanıyorum. Uyuma ve uyanma da bir sıkıntı yok. Ancak uyku vaktine kadar yatakta uzanayım dediğimde korkutucu şeyler görüyorum. Tam uykuya dalma sırasında diyeyim. Seroquel kullanırken hani evin içinde dolaşıyormuş gibi bir his olurdu, uykuya dalma esnasında. Ativan'da da kendimi ürküttüğüm şeyler görüyorum. Bir de şiddetli şekilde kaşıntı oldu. Derim yandı resmen. Cedrina da kullanımından bir süre sonra normalleşmişti. Ativan da öyle normalleşir mi? Uyku ilacı konusunda tavsiyesi olan var mı? Bir yorumu olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Ben 8 yılı aşkındır tedavi alıyorum. Yıllarca cedrina ile uyudum. Ancak 100'lük bile yetmemeye başladı. Bir haftadır Ativan 1 mg kullanıyorum. Uyuma ve uyanma da bir sıkıntı yok. Ancak uyku vaktine kadar yatakta uzanayım dediğimde korkutucu şeyler görüyorum. Tam uykuya dalma sırasında diyeyim. Seroquel kullanırken hani evin içinde dolaşıyormuş gibi bir his olurdu, uykuya dalma esnasında. Ativan'da da kendimi ürküttüğüm şeyler görüyorum. Bir de şiddetli şekilde kaşıntı oldu. Derim yandı resmen. Cedrina da kullanımından bir süre sonra normalleşmişti. Ativan da öyle normalleşir mi? Uyku ilacı konusunda tavsiyesi olan var mı? Bir yorumu olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Ben bir dönem kullanmıştım ama kısa süreli olarak. O zaman Mirtaron'a ilaveten verilmişti, şimdi ise sadece Remeron ile devam ediyorum. Yan etkiler konusunda doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olur. Kimsenin vereceği ilaç tavsiyesini dikkate almayın, bu konuda en doğru kararı doktorunuz verir. Geçmiş olsun.

Üst Alt