Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atrial fibrilasyon teşhisi konmuş hastalığım var. En erken nasıl emekli olurum?

ismail vural

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
atrial fibrilasyon, teşhisi konmuş hastalığım var, şu an ilaç kullanıyorum bu hastalıkla rapor alım emekli müracatı yapabilirmiyim,teşhisi koyan doktordan rapor istedim vermedi, bir müddet ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. İlacları kullanıyorum fakat yinede dayanamıyorum,Nasıl bir yol izlemem gerettiği konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Hastalığın ile ilgili % kaç işgücü kaybının olduğu cetvel mevcut.İlgili link i yolluyorum.atrial fibrilasyon u cetvelde arattım ama bulamadım başka bir adı varsa araştır.Açılan sayfanın en altındaki ekleri indir yönetmelik ek-2.dosya özürlülükoranlarıcetveli dosyasında ara: sakatlık oranı cetveli

Atrial fibrilasyonun maluliyet cetveli'ne göre maluliyete, ya da sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 ve üzeri işgücü kaybına neden olup olmadığını bilemiyorum. Bunu doktorunuza sormalısınız. Onun vereceği yanıta göre emekliliğiniz belirlenecek...

Dilerseniz sakatlık indiriminden yararlanmak için defterdarlığa başvurun. Sizi hastaneye sevk etsinler. Oradan alacağınız rapordaki orana göre emeklilik için planlama yaparsınız.

Yeterli rapor alıp malulen emekli olabilirmiyim

Ağustos ayında İstanbul Cerrahpaşa tıp hastanesinde KALPTEN, ABLASYON OLDUM + PİL TAKILDI, KALP YETMEZLİĞİ var İLAÇ kullanmayada devam ediyorum, SSK'da ise 3,885 günüm var, başlıktada belirttiğim gibi yeterli raporu alıp emekli olabilirmiyim. Gerçi hastanedeki doktorlar malullüğe uygunsun dediler, fakat ben yinede bu konuda daha bilgili kişilerden bilgilenmek istedim.? Ayrıca bir iş yerinden MAHKEME KARARIYLA 1,125 günüm var sgk nın bu günleri işlemesini bekliyorum, beklememe gerek varmı, eyer işlenirse bana katkısı olurmu. Şimdiden teşekkür ederim.

ismail vural

MALULEN emeklilik için sgk ya başvurup sgk sizi yetkili hastaneye sevkinizi sağlar üniversite veya eğitim araştırma hastanelerine, belirtilen hastanede muayene olur gereken tetkikleriniz yapılır raporonuz Sgk ya gönderilir,

malulen emekliliğe sizi muayene eden Hastane değil , maluliyet cetveli'ne göre Sgk Sağlık Kurulu Karar verir.

Üst Alt