Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hala bir sınıfa girmediyse Atv ler Trafik sorunlu oluyor arazi harici. Yani bu aracın ne olduğu türkiyede belirlenememiş durumda motorsikletmi yoksa arabamı arasında katır vari bir araç ve yüksek rakamlara değmeyecek cinsten araçlar. Çok iyi modeller var fakat çok pahalılar ucuz olan çin onada verilen paraya yazık olur.
basbakanın sayesınde senelerdır bakım parası olsun özurlu ması olsun bıde sakat olarak işe gırceksınız işallh ama bukadrda atıp tutulmazkı önceden özurlulere bır gıram deyer veren hangı hukumet vardı ask olsun yanı
merhaba arrkadaşlar bilindiği gibi atv motorlu araçlar 4 tekerlidir otomatik (herşey elden ) ve manuelleride vardır öyle sandığınız kadar pahalı bir araç diildir 500 tlden 10000 tlye kadar var bende bendensel engelliyim ve atv motor kullanıyorum gayet her işimi kolaylaştırıyor
atv de kesinlikle denge problemi yoktur aksine engellilerin kullanacağı bir araçtır diye düşünüyorum eğer atvlere bakmak istiyorsanız 2 el www.sahibinden.com da baya bir ilan vardır her bütceye uygun atv ler var atv lerde geri vites olayı vardır ve bu çok rahatlatıyor beni bir yerde kaldığım zaman geri vitesle işi çözüyorum bu atv leri tüm engelli arkadaşlarımızın tanımasını isterim bilmesini isterim
ve ben plakasız kullanıyorum vergi vermemek için atv min arkasına engelli küçük bir amblem yapışrıdımm çok trafik polisi önünden geçtim anlayıışlı karşıladıılar köyde ve her şeyrde zor koşullarda engellilerin tam anlamıyla kullana bileceği bir araçtır.